ye-logo.v1.2

Хмельницькі козаки створили свій люстраційний комітет

Євромайдан 3498

І заявили про це сьогодні, 6 квітня, під час Народного віче. Вимоги до членів комітету оригінальні: не бути комуністом, КаДеБістом, кучмістом чи тітушкою…

Також до лав козацького люстраційного комітету не можуть бути зараховані особи, які підпадають під категорії «рейдери», «грантососи» (псевдогромадські діячі), спецпризначенці, «п’ятоколонники», сепаратисти, олігархи та хабарники.
До складу козацького люстраційного комітетету входять: представники дорожнього контролю Олег Бондаренко та Борис Новак, адвокат Костянтин Костенко, нотаріус Марина Кот, психолог Марина Маліновська, аудитор Тетяна Ніколайчук, курінний отаман Сергій Скоробагатий та інші.
За даними козаків, відбір членів у люстраційний комітет проходитиме поетапно. Спочатку кандидатуру обговорять на засіданні робочої групи, потім – на раді ГО «Майдан», а опісля цього людина, яка хоче бути членом козацького люстраційного комітету, мусить предстати перед загальноміським віче.
У повідомленні про створення комітету є й вимоги до кандидатів: не бути посадовою особою органів влади та організацій, що підлягають люстрації, або депутатом будь-якого рівня на даний час; не бути працівником судових або правоохоронних органів; не мати судимості; не бути причетним до жодних корупційних справ (використання службового становища, хабарництво, відмивання коштів та інше); стиль життя повинен відповідати офіційним доходам; мати вищу освіту; користуватися суспільним авторитетом та довірою в громаді.


 

Коментарі:

divchinka 08.04.2014 12:36

Запрошуємо на зустріч з Юлією Тимошенко. 9 квітня (середа) Майдан Незалежності початок о 18:00.Час встановити справедливість.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую