ye-logo.v1.2

Хмельницькі байкери відкрили сезон патріотичним велопарадом

Спорт 3472

Аби висловити підтримку соборності нашої держави, на 15-ти кілометровий міський пробіг під промовистою назвою «Велорух об’єднує країну» зібрались рекордні майже три сотні власників «сталевих коней» з Хмельницького та гостей із Кам’янця-Подільського й Городка.

«Ми приїхали з Городка. Вибралися всією родиною, аби підтримати цю патріотичну акцію з нагоди відкриття велосезону-2014. В колясці п’ятимісячний Богданчик, в майбутньому він стане відомим велосипедистом», – розповіли Андрій та Ольга Назарко.
«З кожним роком армія шанувальників байків стає все більшою і більшою. Наразі європейські велотренди набирають обертів і серед краян, адже цього разу пробіг, організований хмельницьким клубом Velodrive, зібрав максимальну кількість велосипедистів за весь час свого існування. Показово, що це сталось у непростий для країни час, коли свідомі громадяни мають висловити свою підтримку територіальній цілісності держави. Задля цієї мети усі учасники акції оздобили своїх «двоколісних друзів» прапорами та національною символікою України. Приємно, що міська влада завжди йде нам на зустріч у організації наших заходів», – відзначив співорганізатор параду Олександр Калінер.
За словами ж засновника клубу VelodriveKhmelnitsky Артема Грабченка парад перш за все парад мав на меті показати, що хмельничани дуже люблять свою країну та рідне місто й хочуть, щоб у нашій Батьківщині було все гаразд. Крім того, на його думку, захід має привернути увагу влади до стану доріг та облаштування велодоріжок у місті, а також продемонструвати, що велосипедисти є повноцінними учасниками дорожнього руху.
На завершення заїзду учасники пробігу зібрались на BikeПікнік, де у дружній атмосфері поділись планами на майбутнє та вирішили кошти, отримані від продажу національної символіки та пам’ятних наліпок для участі у параді, передати одній з хмельницьких родин, члени якої постраждали на майдані.
«Кількість учасників велопараду перевершила всі наші найсміливіші очікування. У складних обставинах сьогодення країні потрібні саме такі позитивні моменти, адже вони дарують громаді радісні емоції, яких останнім часом так не вистачає. Тому плануємо наступну нашу акцію, присвячену міжнародному велодню, зробити феєричним шоу. У програмі заходу планується не лише велопробіг, а й різноманітні конкурси з призами й подарунками та інші сюрпризи. Тож, дякуємо усім за участь у пробігу та чекаємо на нові зустрічі. Велосезон-2014 відкрито!», – поділився думками співорганізатор параду Сергій Толстіхін.

Олександр Калінер.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую