ye-logo.v1.2

Нова генерація міста допомагає притулку для тварин

Суспільство 2767

Уже вдруге хмельницькі школярі допомогли місцевому приватному притулку для тварин організації “Врятуй життя”.

 Волонтери, які доглядають за чотирилапими, були щиро вражені, коли до них завітали діти, які привезли допомогу - корм, крупи. А найголовніше - медикаменти, оскільки майже всі тваринки, які мешкають у притулку, - інваліди.
“Ми щиро вдячні найактивнішим учасникам акції: Єлизаветі Назаровій, Артуру Святому, ліцею №17, НВК №6, ЗОШ № 19, 25, 22, 8, НВО №5, прес-клубу “Юний журналіст” палацу творчості та юнацтва, - каже голова громадської організації захисту тварин “Врятуй життя” Олена Голубнича. - Висловлюємо подяку раді учнівського самоврядування “Нова генерація міста”, голові ради Катерині Уманець, координатору Ользі Вальковій за організацію благодійної акції серед шкіл нашого міста. Ми не очікували такої допомоги та були приємно вражені небайдужістю наших школярів.
Згодом до нас знову завітала Катя Уманець, яка зібрала серед учнів своєї школи та привезла до нашого притулку крупи, медикаменти, корм та теплі речі. До речі, в 2011 році Катя посіла перше місце в конкурсі на тему “Я без імені” за твір про безпритульних тварин. Ми привітали її і вручили подарунок. Ми хотіли би подякувати і Юлії Власюк (СЗОШ №8). Якщо вона читає цю замітку, просимо її звернутися до нас.
А нещодавно ми приймали ще одних гостей - діток з гімназії №2, які приїхали до нас на екскурсію і привезли нашим підопічним гроші та продукти.
Усім їм ми вдячні, а ще дуже щасливі, що у нас росте така прекрасна та добра молодь”.

На фото: Голова громадської організації захисту тварин «Врятуй життя» Олена Голубнича

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую