ye-logo.v1.2

У Нетішині розкрили вбивство

Кримінал 5437

Тіло чоловіка пролежало у гаражі близько семи днів.

Як повідомляє СЗГ УМВС України в Хмельницькій області, 56-річний чоловік уже близько 10 років проживав у власному гаражі, заробляв на життя ремонтом електрообладнання. Заява про зникнення потерпілого надійшла до Нетішинського міськвідділу міліції від членів кооперативу «Автолюбитель». Люди помітили, що уже близько тижня гараж їхнього сусіда зачинений ззовні. Ніхто туди не заходить і не виходить. Це викликало підозру, адже усі знали, що власник живе там, тож вирішили повідомити до міліції.
«Демонтувавши замок, правоохоронці зайшли всередину, де виявили тіло власника із кількома проникаючими пораненнями в області тулуба. За висновками експертів, тіло чоловіка пролежало в гаражі близько семи днів. Смерть, очевидно, наступила одразу, адже вбивця проштрикнув потерпілому легені та печінку, - розповідають у прес-службі. – Зловмисник ретельно «замів» сліди — не було ані ознак злому чи боротьби, ані підходящого до характеру рани знаряддя вбивства, ні жодних свідків події».
За декілька днів нетішинські правоохоронці змогли звузити широке коло підозрюваних до однієї особи. Основним підозрюваним виявився 24-річний місцевий житель. Молодик розповів, що у день скоєння вбивства прийшов до потерпілого, який був його добрим знайомим, щоб позичити у нього рибацькі сітки. Той відмовив, але запропонував перехилити по чарці. Під час застілля чоловіки посварилися. Розпочалась бійка, під час якої гість спочатку вдарив господаря металевою кружкою, розбивши йому обличчя, а потім схопив зі столу викрутку і кількома ударами пробив своїй жертві грудну клітину.
Оговтавшись, душогуб вирішив якнайретельніше приховати сліди злочину: прибрав зі столу залишки застілля, знаряддя злочину прихопив із собою та викинув у річку. З метою імітації пограбування забрав з гаража усі цінні речі та гроші, однак позбуватися їх не поспішав.
Спочатку підозрюваний, який входив до кола близьких знайомих потерпілого, практично щодня ходив до відділку міліції, усіляко «сприяючи» слідству, давав покази, співчував рідним, видавав власні гіпотези щодо можливих подій. В подальшому, коли міліціонери мали уже беззаперечні докази його прямої причетності до вбивства, зізнався у скоєному та все розповів.
Наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую