ye-logo.v1.2

Трунова пообіцяла написати заяву. Та чи напише?

Євромайдан 7518

Сьогодні Рада Майдану намагалася люструвати чиновників, які не погодилися написати заяву на звільнення.

Члени Ради Майдану на 15.00 запросили до себе керівників управлінь культури, освіти та соціального захисту, відповідно Ірину Трунову, Віктора Очеретянка та Світлану Лукомську, які відмовлялися на вимогу майданівців писати заяву на звільнення.

Першою під "мікроскоп" активістів потрапила "культурна" чиновниця Ірина Трунова. Члени Ради Майдану висунули їй свої зауваження та вимоги. Згадали їй і "Козаків Поділля", які виконували славнозвісні гімни на честь Ядухи та "Епіцентру", і проблеми у театрі Старицького, і членство у Партії регіонів та інші "грішки".

"Я не приховую, що на минулих виборах балотувалася до Верховної Ради від Партії регіонів. Але вважаю, що немає сьогодні підстав мені писати заяву", - апелювала чиновниця.

Після довгих суперечок, які виникли між активістами та прихильниками Ірини Миколаївни, головуючий Алім Міщук пригрозив закрити засідання. Але активісти не заспокоїлися і продовжили суперечку на виході з зали.

"Пиши заяву!" - кричали активісти "Свободи", пропонуючи їй папір та ручку.

"Я не буду в такій обстановці писати заяву. Зараз я прийду на робоче місце, обдумаю ситуацію і вирішу, що робити далі", - пообіцяла Ірина Трунова.

Засідання Ради Майдану ще триває. Начальник департаменту освіти та науки Віктор Очеретянко не з'явився, хоча його теж запрошували. Зараз доцільність перебування на своїй посаді доводить Світлана Лукомська. Деталі люстраційних перипетій читайте згодом. 

Коментарі:

antonova 25.04.2014 19:49

Людина має любити свою роботу, а не щось інше. І повинна належно виконувати свої обовязки. Як Тимошенко

Сергій 17.04.2014 19:24

І що такого зробила важливого чи доброго для культури Трунова? Звичайна сраколизка, стандартна чиновниця. Гнати тихих потрібно. На її місце легко можна знайти більш професійного чиновника. Більш патріотично налаштованого.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую