ye-logo.v1.2

Азартний Путін. Крим перетворять у Лас-Вегас?

Євромайдан 2839

Президент РФ Володимир Путін вніс до Держдуми законопроект про створення в аннексованому Криму п'ятої гральної зони.

Про це пише «Українська правда» із посиланням на "УНІАН".
Проектом федерального закону передбачається внесення змін до закону "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор і внесення змін до деяких законодавчих актів РФ", йдеться в законопроекті, опублікованому в електронній базі даних нижньої палати парламенту.
Межі створюваної гральної зони визначатимуться незаконними органами виконавчої влади Криму, зазначається в законопроекті.
На території Росії створено чотири гральні зони: в Алтайському краї ("Сибірська монета"), Приморському краї ("Примор'я"), Калінінградській області ("Янтарна"), а також Краснодарському кому краї ("Азов-Сіті").
 

Коментарі:

kotov 24.04.2014 22:45

Крим В складі Росіїї нічого доброго не жде. А нам треба "Розпочати будівництво житла для військовослужбовців та їх родин, зокрема для тих, хто виконував свій військовий обов'язок в АРК." - Батьківщина

antonova mariya 22.04.2014 12:11

"Русская рулетка" набирає розмаху, причому, настільки крутого, що аж вітром від того віє. Крим - це вже не Україна? Компенсації за завдані збитки треба добиватись у міжнародних судах. І рішуче.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую