ye-logo.v1.2

Випадкові перехожі допомогли упіймати крадіїв

Суспільство 1968
Фото: taggerd.su

В Ізяславі правоохоронці затримали кримінальний дует.

Посеред ночі у районному центрі декілька ізяславчан стали свідками злочину двох чоловіків, які обікрали автомобіль. Люди не проігнорували правопорушення та допомогли затримати злодіїв, зателефонувавши до міліціонерів.

«На виклик одразу виїхала слідчо-оперативна група, члени якої, маючи інформацію про автомобіль зловмисників, швидко вийшли на його слід і розпочали переслідування. Перехопили автомобіль крадіїв поблизу одного із сіл сусіднього Шепетівського району», - розповідає речник обласного управління міліції Катерина Шуприган.

В автомобілі крадіїв знайшли чотири автомагнітоли, домкрат, запаску, а також документи, викрадені з одної із автівок. Зловмисниками виявилися двоє 28-річних жителів Шепетівки, які уже притягувалися до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

«Цього разу підозрюваним доведеться відповідати відповідно до частини другої статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Санкції передбачають обмеження або позбавлення волі терміном до п’яти років», - повідомив начальник Ізяславського райвідділу Андрій Шкраба.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую