ye-logo.v1.2

В азартних іграх міліція програє, бо… сама ж їх і «кришує»

Суспільство 3394

Начальник Хмельницького УМВС Олександр Розізнаний оцінив роботу своїх підлеглих у боротьбі з незаконним гральним бізнесом, на «трійку».

"Якщо чесно, то навіть не на трійку, а на трійку з мінусом. Хоча, якщо оцінювати на фоні інших областей, то ми спрацювали на рівні навіть вищому від загальноукраїнського, але якщо реально, то я вважаю, що проведена нами робота – це був лише підготовчий етап", – пояснив Олександр Григорович.
Головний міліціян області назвав три причини такої незадовільної оцінки.
Перша причина – гральний бізнес перейшов у тінь.
За словами начальника Хмельницького УМВС, щойно правоохоронці активно зайнялися гральними закладами, вісімдесят відсотків з них перейшли працювати у "тінь".
Друга причина – недостатня співпраця із громадськістю.
Правоохоронці закликають громадян допомагати їм у ліквідації гральних закладів і обіцяють, що, хоч етап ліквідації грального бізнесу на території області формально закінчився 20 квітня, вони не лише не згорнуть своєї діяльності, а навпаки, відпрацьовуватимуть ті матеріали, які у них вже є. Заступник начальника УДСБЕЗ УМВС України у Хмельницькій області Віктор Бондарчук запевнив, що їхня мета – повністю ліквідувати гральні заклади на території краю.
Третя причина – гральний бізнес «кришують» самі ж правоохоронці.
«На жаль, мусимо констатувати, що залишається досить високий зв’язок працівників міліції області, які чи то «кришують», чи то виконують вказівки по протидії нашій діяльності. По одному з таких фактів уже відкрито кримінальне провадження», – пояснив Олександр Розізнаний.
На питання, чи це колишні працівники міліції, чи ті, які й досі працюють, начальник міліції відповів, що «горіхи таки посипляться, я вам це обіцяю». І додав, що результати є як кількісні, так і якісні, однак в інтересах слідства деталей поки не розголошуватиме.
Правоохоронці просять повідомляти їх про нелегальні гральні заклади, які працюють на території області, за телефоном: 068-709-59-65 (відділ внутрішньої безпеки у Хмельницькій області департаменту внутрішньої безпеки МВС України).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую