ye-logo.v1.2

На блокпосту під Одесою поранили хмельничанина

Євромайдан 3544
Фото: ria.ru

Наразі Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом теракту та проводить розслідування.

Вранці 25 квітня «вибухова хвиля» докотилася і до Одеси - “рвонув” блокпост в районі ринку «7-й кілометр».

У ніч на п'ятницю, 25 квітня, на посту знаходилися три співробітника ДАІ і 12 активістів. Частина людей спали, а ті, хто ніс чергування, пили каву, підігріту на багатті. Чергуючі згадують, що ніч була тихою, на промринку в п'ятницю вихідний, тому машин було дуже мало. На під'їжджаючий автомобіль навіть не відразу звернули увагу, тому його марку поки точно встановити не вдається. За словами старшого по блокпосту, луганчанина Ігоря Павловського, коли вибуховий пристрій, схожий на гранату, кинули з вікна авто в сторону поста, він тільки встиг крикнути «граната», після чого пролунав вибух. Бронежилети на бійцях прийняли левову частку осколків, проте семеро людей, у тому числі прапорщик ДАІ, отримали ушкодження.

Серед тих, кого поранили осколки гранати був і 30-річний Анатолій Киселюх з Хмельниччини, який поїхав в Одесу обороняти країну від сепаратистів та “зелених чоловічків”. Наразі його уже виписали з лікарні. Ще четверо - в хірургії, на 20-річного Богдана Бойка, наймолодшому з них, чекає операція, він поки в інвалідному кріслі. Життю поранених нічого не загрожує.

Менше ніж через 10 годин після вибуху, відповідальність за те, що трапилося взяла на себе раніше невідома організація «Партизани Одеси».

За матеріалами порталу “Вести”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую