ye-logo.v1.2

Володимир Швець у серпні піде з Департаменту архітектури та містобудування

Політика 3288
Фото: Дмитра Скрипника

Про це він заявив у середу, 30 квітня, на сесії Хмельницької міської ради.

Міські обранці не могли дійти до спільного знаменника щодо продовження терміну на оновлення генерального плану Хмельницького та коригування плану зонування території міста. На це мали час до 2017 року, пропонувалося пролонгувати його до 2020 року. Проте директор Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Володимир Швець взагалі не бачив у цьому сенсу.

“Я вже неодноразово говорив, немає терміну “оновлення генерального плану”. Його вилучили з законодавчої бази чотири роки тому. Є один-єдиний термін “внесення змін до генерального плану”. Треба замовити нормальні зміни до генерального плану, все врахувати, провести експертизу, допрацювати генеральний план 2008 року, провести обговорення і лише тоді внести зміни. А оце я називаю дурницею”, - обурився Володимир Швець.

Переконати своїх колег у недоцільності прийняття проекту такого рішення директору Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів не вдалося і тоді він заявив: “10 серпня я йду з посади”.

“Моє рішення не було емоційним. Але зараз нічого пояснювати я не буду”, - прокоментував Володимир Швець після сесії міськради.

Нагадаємо, що Володимир Швець очолює Департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міської ради з серпня 2006 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую