ye-logo.v1.2

Президента потрібно обрати у першому турі – Петро Порошенко (ВІДЕО)

Політика 8574

Кандидат у Президенти України Петро Порошенко зустрівся із хмельницькими виборцями.

У неділю, 4 травня, у Хмельницькому на сцені, поблизу кінотеатра ім. Шевченка із хмельничанами поспілкувався Петро Порошенко, який балотується у Президенти України. Жителів Хмельницького повинні були розважити і гурт Плач Єремії та Тарас Петриненко, але через трагічні події в Одесі обмежилися лише гімном України.

Виступу Петра Порошенка передували промови «ударівки» Ірини Геращенко та ще нещодавного соратника Юлії Тимошенко - Миколи Томенка. Політики переконували, що Президента України потрібно обрати ще у першому турі.

«Нас кожного дня нищать, аби у нас не було легітимного президента. А він нам дуже потрібний, - запевняла нардеп Ірина Геращенко. – Щоб у нас був легітимний верховний командуючий, який служив в армії та який знає як віддавати накази військовим, аби вони охороняли Україну. Нам потрібен легітимний генпрокурор, якого може призначити лише Верховна Рада за поданням легітимного президента, щоб той почав боротися з корупцією та знімав недоторконість із сепаратистів з депутатськими мандатами.»

У свою чергу Микола Томенко поставив у приклад бійців Національної гвардії та закликав хмельничан посильно допомагати їй. Він також розкритикував військових та правоохоронні органи, які залишилися осторонь, коли Крим захоплювали російські військові, а на Донбасі розгортали роботу сепаратисти. Дісталося на горіхи і олігархам.

«Зараз у країні така ситуація, що усі, хто проти них, той з нами. Олігарх Коломойський взяв у міцний кулак Дніпропетровську область і допомагає ловити сепаратистів – він наш чоловік! На наступний день після війни буде демократія і ми попросимо його з посади, бо олігархи не повинні займати посади, - переконаний довірений Петра Порошенка Микола Томенко. – Нашим союзником ми би хотіли бачити Ахметова, який не на футбол Лукіна повинен водити, а допомагати нам у Донецьку. Живаго, який з Лондона дає нам поради, мав би тут нам допомагати. Ярославський повинен захищати Україну, а не сидіти за кордоном. Якщо вони українські олігархи, то повинні допомагати захищати Україну, а потім відповідатимуть перед законом.»

«Цвях програми» Петро Порошенко повідав останні новини із Одеси, познайомив хмельничан зі своєю дружиною, поділився думками щодо федералізації і децентралізації влади. Політик вважає, що країні потрібні реформи, а для цього держава має обрати очільника у найкоротші терміни – другий тур піде лише на користь тих, хто хоче ще більше дистабілізувати ситуацію.

«В іншому разі ще три тижні піде на другий тур, ще чотири - на судові оскарження, які будуть інспіровані Російською Федерацією, що нібито росіянам не дали проголосувати. Диверсанти будуть приходити і замість нас - українців – голосувати. Ще два тижні забере підготовка до інавгурації, ще півтора місяці чекатимемо, бо Верховна Рада на канікулах, а почнуть роботу лише у середині вересня. І до листопада країна буде без жорсткої вертикалі влади», - переконаний Петро Порошенко.

На завершення кандидат у Президенти України відповів на запитання хмельничан, поспілкувався особисто із виборцями та роздав листівки з автографами.
 

 

Коментарі:

Ярослав Михник 12.05.2014 11:28

А ось як "чесна" Тимошенко вибудовує кулуарні схеми. Думка журналіста Сергія Лещенка

Ярослав Михник 12.05.2014 11:11

Відповідь усім Юлєботам від українського народу: "Якщо б вибори Президента відбулися у найближчий тиждень, то українці підтримали б Петра Порошенка (40%). Друге місце у Тігіпка - 9% і лише на третьому мадам Тимошенко - 8,8 %. Опитування проводила GFK Ukraine  на замовлення ТСН.  

Юрий Сергеев 05.05.2014 15:30

Что же такого пообещали Геращенко и Томенко что они взяли так себя подставили. Как им верить? Гнали на Регионы, взяли и сделали, "молодцы", ничего нескажешь.

ФедорічВітя 05.05.2014 15:26

критикував своїх і вдумках наверно сміявся що народ розводить, а вдруг повірять? Ніколи.

Юля Венко 05.05.2014 15:20

Може артисти одумаються і надалі не їздитимуть з ним, що то за підлещування таке. Зараз не до того в країні.

Петро Каспрук 05.05.2014 14:53

От Томенка неожиданно. Самоуверенно заявлять о том что нужен только 1 тур. Не пройдет он.

винагорода 05.05.2014 14:43

А с какой радости выбирать Порошенка??? И что потом, будем при новом олигархе бомжами? Он то уж постарается отбить все вложенніе деньги в него. "С новыми олигархами-новые бомжики"

aliev 05.05.2014 14:38

жити по-новому ми будемо без тебе!

Matov 05.05.2014 14:17

олигарх критиковал олигархов? по шпаргалке, перед приездом написанную друзьями-олигархами?

андрей гончаренко 05.05.2014 14:08

Музыканты понимают, что такое траур в стране, остались дома, порошенко с друзьми приехали в Хмельницкий за голосами избирателей. Не правильно это, Петя! 

volkova luda 05.05.2014 13:54

Петя Порошенко і зрадник Коля Томенко - славна парочка приїхала перемагати вже в першому турі. Не дочекаєтесь! Ні в першому, ні в другому!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую