ye-logo.v1.2

В Хмельницькій ОДА знову гаряче. Активісти звільняють "залишки" команди Ядухи (ОНОВЛЕНО. ФОТО, ВІДЕО)

Політика 11093

З самого ранку в кабінет голови адміністрації Леоніда Пруса по черзі викликають керівників управлінь, які досі не написали заяви на звільнення.

Апарат ОДА робить це на вимогу активістів та членів Ради Майдану.
Станом на 11 годину понеділка, 5 травня, вже написали заяви начальник департаменту освіти і науки Віктор Очеретянко, заступник голови ОДА з аграрних питань Володимир Калініченко та генеральний директор ХОДТРК “Поділля-центр” Олена Павлюк.

Інші керівники, начальник управління культури, національностей та релігій Ірина Трунова та начальник управління соціального захисту Світлана Лукомська на вимогу голови ОДА до його кабінету не з'явилися.
Як сказав Леонід Прус, їхні телефони не відповідають, на робочих місцях їх немає. У приймальнях повідомили, що вони з сьогоднішнього дня на лікарняному.
Працівники ОДА в кулуарах розповіли, що Світлані Лукомській телефоном повідомили про те, що діється в облдержадміністрації, тому вона не з'явилася на робочому місці та оформила лікарняний.
Леонід Прус пообіцяв створити комісію, яка визначить, чи насправді ці службовці були на лікарняних. Якщо вони понад три години без поважної причини не були на роботі, їм буде винесено догану.

ОНОВЛЕНО

Чи матимуть законні підстави та чи наберуть чинності написані заяви, поки невідомо. Адже якщо заяву Віктора Очеретянка голова ОДА вже розписав "до виконання", то заяву, до прикладу, Володимира Калініченка в хід не пустив.

"Давайте домовимося, що Володимир Ілліч завтра, у вівторок, пройде обговорення у аграрному комітеті, а в середу з'явиться на раді Майдану. І лише за умови, якщо рада Майдану його не підтримає більшістю голосів, я підпишу його заяву на звільнення", - замовив слово за свого заступника Леонід Прус.

Присутні погодилися, хоча висловили своє незадоволення щодо процедури призначення: "чому зараз нас ставлять перед фактом, а не винесли його кандидатуру на обговорення до призначення?"

Стосовно ж заяви гендиректорки обласного телебачення, то її заяву забрав Богдан Попадюк, один із активістів, помічник нардепа свободівця Ігоря Сабія. Він обіцяв відправити її особисто до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Саме там мають право звільнити або залишити на посаді Олену Павлюк. 

Коментарі:

Українець Віталій 03.06.2014 09:12

Согодні ранком, на власному подвірї (верхній Дивокрай) вже зявилась Ліля Бернадська .Нікого не цікавить звідки маеток? А тепер по темі - чому Павлюк стала гол редактором?Чому влаштувалась доця ведучою?Чому багато залишаеться і нам тепер потрібно ЗНАЙТИ відповіді на ці не складні запитання!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую