ye-logo.v1.2

Більше 117 мільйонів гривень надійшло на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції “Підтримай Українську армію”

Офіціоз 2593

Станом на 5 травня від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України в рамках акції “Підтримай Українську армію” на рахунки Міністерства оборони України надійшло вже більше 117,4 мільйона гривень.

 З цієї суми 110,9 мільйона гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України.
За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565” на підтримку Української армії перераховано більше 27 мільйонів 183 тисяч гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).
Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 89,4 тисячі доларів США та 37,3 тисячі євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми)*, залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 44,7 тисячі доларів США (гривневий еквівалент – 504,5 тисячі гривень) та 18,65 тисячі євро (гривневий еквівалент – 284,3 тисячі грн).
Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції “Підтримай Українську армію” та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

Андрій АГЄЄВ

Регіональний медіа-центр Міноборони України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую