ye-logo.v1.2

Астропрогноз: Путiн може загинути вiд руки зеленоокої брюнетки

Євромайдан 3027

Що буде завтра? Над цим тривожним запитанням нинi замислюється кожен з нас. Бо ж вiйна на порозi...

Три довгi зимових мiсяцi ми боролися за свою свободу. А коли, здавалося б, перемогли, весна принесла свої сумнi дарунки. Путiнська Росiя окупувала Крим, iде захоплення Донбасу, сталася страшна трагедія в Одесі... Деякi скептики нинi налаштованi критично щодо нашого майбутнього. Мовляв, сили надто нерiвнi. Куди розкраденiй i побитiй Українi, яка не встигла загоїти рани Майдану, тягатися з озброєним до зубiв агресором! Але скiльки б нас не лякали, якесь особливе чуття пiдказує, що так не буде. Ну не дозволить народ, який щойно зробив ковток свiжого повiтря, занапастити свою волю, гiднiсть, свободу! А що ж нас чекає?

Ми зiбрали провiдних астрологiв країни, щоб з'ясувати це. Розмовляємо з директором астрологiчної школи "Таурус" Снiжаною Ожиненко, фахiвцем Iнституту бiоенергетики та iзотерики, доктором бiологiчних наук Леонiдом Кокшановим, а також наставником Центру схiдних практик "Бхагавата" Ноялом Чхаджi.

Особлива мiсiя

- Зараз у всiх на вустах одне питання - як надовго ця вiйна i як далеко зайде ворог?

С. Ожиненко: - Найважчими мiсяцями для нас будуть веснянi та початок лiта. У квiтнi маємо вiдразу два сонячнi затемнення, до того ж, наша планета наблизилась до Урана, ще й Марс дуже активний. Поєднана енергiя цих планет вказує, що вiйськове напруження припаде якраз на квiтень, травень, початок червня. Вже далi нас чекає полегшення. Повернення до миру, стабiльностi.

Н. Чхаджi: - Чи буде окуповано за цей час Донбас, Харкiв, а то й Київ? Я не бачу росiйських вiйськ далi умовного кордону мiж Донецькою i Запорiзькою областями. Та навiть якщо припустити найгiрший варiант, окупацiя не буде тривалою, ворога ми виженемо. Причому з його ж таки допомогою! Попри загрозливу ситуацiю, нинi Україна повертається з енергетичної ями, у якiй перебувала останнi пiвтора року. Більше того, зараз народжується якiсно новий вид енергiї над нашою країною.

- Сподiваюсь, позитивної?

- У Всесвiтi є енергiя Добра i Зла. Вони iснують паралельно, але з часом та, що сильнiша, поглинає iншу. Тепер я спостерiгаю унiкальне явище: свiтла енергiя поглинає темну i переробляє її, збiльшуючись при цьому i стаючи сильнiшою. Це означає, що сили зла на нашiй територiї не просто будуть знищенi - частина зла стане добром.

- Як це стосується полiтичних процесiв i нашого найближчого майбутнього?

- Я вважаю, що вчорашнi вороги стануть союзниками та об'єднаються для єдиної мети, маю на увазi не полiтикiв, а дуже велику кiлькiсть людей. Енергiя добра тепер потужно прямує у схiдному напрямку. I вона, за моїми прогнозами, просунеться за територiю державних кордонiв України. Звiдти iде темна енергiя - але вона значно слабша, кволiша. Трактувати це можна так, що спiльну мову знайдуть мiж собою жителi Заходу i Сходу. I, що цiлком ймовiрно, iдеї свiтла, свободи знайдуть вiдгук серед росiян, якi нинi в основному дуже негативно до нас налаштованi.

Л. Кокшанов:  - Я б не хотiв лякати читачiв поганими звiстками i безпiдставно вселяти надiю хорошими, тому скажу, як є. З поганого - кровопролиття вiд протистояння з окупантами ще, ймовiрно, буде. З хорошого - ми переможемо. На мою думку, було б неправильно, якби Україна вдовольнилась лише перемогою над Януковичем. Вiн - не найбiльше її зло. I зараз ми здобули шанс викорiнити справжню чуму XXI столiття, яка загрожує не лише нам, а всьому людству. Погодьтеся, до подiй на Майданi нiхто i не здогадувався, наскiльки амбiтними є плани Кремля, яке страшне обличчя путiнського режиму. Те, що диктаторська Росiя пiшла на нас вiйною, - добре. Iнакше Україну поволi, непомiтно роками "засмоктував" би отой страшний режим. Ми б повернулися у 1937 рiк, звiдки дуже важко вибратися назад. Зараз ми вже на зворотному шляху. I власне українцям випала особлива мiсiя пермогти цю систему на очах у всього свiту.

- Коли ж настануть мир, спокiй, перемога?

- Вже багато позитивних змiн почнеться влiтку. Але це буде вiдносний мир. А от 24 листопада, за моїми прогнозами, буде доленосним днем не лише для України, а й для Європи. Що саме станеться того дня - побачимо.

- А що буде з економiкою?

Л. Кокшанов: - Нас чекають випробування, але такої бiди, як у 90-х роках, не буде. Загалом, ми поступово вийдемо iз кризи, i вже у 2016 роцi життя набагато полiпшиться. А у 2024-му ми з подивом згадуватимемо нинiшнi днi як найнеприємнiшi у нашiй iсторiї. Бо вже через 10 рокiв Україна буде однiєю з найзаможнiших держав свiту. Пiднiмуться такi галузi, як машинобудування, металургiя. Великий ривок здiйснять медицина, освiта, наука. Красуня на пiдборах з пiстолетом.

- Нинi багатьох людей цiкавить, як складеться доля людини, що розв'язала цю вiйну, - Володимира Путiна?

С. Ожиненко: - Зiрки радять Володимировi Путiну бути вкрай обережним улiтку. Вiн народився пiд сузiр'ям Терезiв у рiк Дракона, є висока ймовiрнiсть потрапити у ДТП з летальними наслiдками на початку червня. I ще один тривожний перiод - це останнiй тиждень липня. Впродовж цих семи днiв Терезам слiд остерiгатися когось iз близького оточення. Бо тi люди, яким ви довiряєте найбiльше, можуть вiдiграти фатальну роль у вашому життi. У конкретному випадку iз росiйським президентом, iм'я якого починається на "В", особливо небезпечними ворогами є тi, хто зветься на "С".

- У найближчому оточеннi Путiна багато Сергiїв: Шойгу, Лавров, Iванов...

С. Ожиненко: - Важко сказати, це може бути як чоловiк, так i жiнка.

Н. Чхаджi: - Я схиляюсь до думки, що небезпеки Путiну слiд чекати вiд жiнки. Ймовiрно, зеленоока брюнетка, волосся до плечей. Носить туфлi на високих пiдборах-шпильках. Не впевнений, що зараз вони iз Путiним знайомi. Знаю лише, що ця жiнка влучно стрiляє зi зброї i вмiє грати на якомусь музичному iнструментi. Бiльше сказати не можу. Розумiю, зараз моє передбачення може викликати у багатьох посмiшку, але коли три роки тому я написав, що Крим стане росiйським, з мене теж смiялися...

- Чи вiдбудуться 25 травня президентськi вибори? Адже, у зв'язку iз воєнними подiями, вони пiд загрозою.

Л. Кокшанов: - Президента ми оберемо, але не знаю, чи 25 травня, чи пiзнiше. У будь-якому разi нам не варто хвилюватися через дату, бо загалом вибiр зробимо правильний.

- А хто з кандидатiв, на ваш погляд, має найбiльшi шанси перемогти?

С. Ожиненко: - Я проаналiзувала гороскопи усiх кандидатiв у президенти i з подивом виявила, що жодному з них зiрки не сприяють цього року в кар'єрному зростаннi.

Л. Кокшанов: - Енергетика космосу вказує на те, що нинi наша країна, мов гiгантський корабель, робить розворот на 180 градусiв i обирає новий курс. I цей курс - правильний.

Iрина ЛЬВОВА, газета "Експрес"

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую