ye-logo.v1.2

З другої спроби Анатолій Гриценко таки доїхав до Хмельницького (ВІДЕО)

Політика 4406


Video streaming by Ustream


Video streaming by Ustream

Кандидат у Президенти України у вівторок, 13 травня, поспілкувався із хмельничанами.

Вперше приїзд народного депутата України та кандидата у президенти Анатолія Гриценка до Хмельницького анонсувався на 16 квітня, проте тоді у міському Будинку культури на запитання городян відповідав координатор головного виборчого штабу лідера «Громадянської позиції» Тарас Стецьків.
Друга спроба Анатолія Гриценка приїхати у Хмельницький виявилися більш вдалою, хоча й цього разу Тарасу Стецькову довелося також поспілкуватися із хмельничанами, адже кандидат у президенти запізнювався.
У власному виступі колишній міністр оборони розкритикував колишню та нинішню влади, розповів про «здачу Криму», зупинився й на своїх опонентах по виборах.


«Вище керівництво країни вчинило акт державної зради. Я по-іншому не можу оцінити здачу Криму, - говорив зі сцени Анатолій Гриценко. – Через бездіяльність здали Крим і допустили загострення ситуації на Сході. І за це потрібно відповідати. Дехто «сяде» на років 15. Має бути відповідальність для всіх, не тільки для «папєрєдніків». Мені усім відомий Юлій Мамчур розповів, що 28 лютого, коли вони були оточені російськими військами, стояли БТРи, були під прицілом снайперів, прийшов наказ з генштабу здати зброю на склад під охорону караулу.»
Поділився думками кандидат у Президенти України і стосовно зовнішньої політики держави та коштів колишньої влади у закордонних банках.
«Ті гроші потрібно повернути. Кошти колишньої злочинної влади лежать у західних банках і працюють на їхні країни. Уряд повзає на колінах у намаганнях отримати черговий кредит, а я би ставив питання по-іншому: «Спишіть нам наші борги, ми заслужили це. Врешті решт, коли ви забрали ядерну зброю, то надали гарантії». Нам не потрібно висловлювати стурбованість, глибоку стурбованість чи присилати сухі пайки, нехай забезпечать територіальну цілісність України», - обурився лідер «Громадянської позиції».


Після півгодинного виступу, Анатолій Гриценко ще стільки ж часу відповідав на запитання хмельничан, яких турбувала пенсійна реформа, люстрація, армія, економічні реформи. Перепинили містяни кандидата у Президенти України і коли той зійшов зі сцени. Роздавши автографи та вислухавши чергову порцію питань, лідер «Громадянської позиції» завершив свою агітацію у Хмельницькому.


 

Коментарі:

antonova 19.05.2014 20:03

Пане, Анатолію, не варто так напружуватись. Серед лідерів - Юля

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую