ye-logo.v1.2

Діти з рідкісними захворюваннями потребують допомоги!

Здоров'я 3418

Благодійний фонд “Дихай вільно!” просить усіх охочих допомогти фінансово, морально та усіма можливими способами.

Благодійний фонд “Дихай вільно!” створений для всебічної допомоги сім'ям, в яких є члени з муковісцидозом або іншими важкими захворюваннями.
Муковісцидоз — найпоширеніше спадкове захворювання. Воно вражає всі внутрішні органи, що виділяють слиз, в першу чергу, легені та травну систему. У нашій країні носієм цього гена є кожен двадцятий мешканець. Якщо чоловік та жінка — носії, то з ймовірністю 25% в них може народитися хвора дитина.
За офіційними даними, в Україні на нього хворіють близько тисячі чоловік, неофіційно їх набагато більше. Раніше це була дитяча хвороба, що неминуче приводила до смерті. Нещодавно її навчилися лікувати, і люди з таким діагнозом можуть, як і хворі на діабет, вести повноцінне життя, отримуючи підтримуюче дороговартісне лікування.
За словами голови благодійного фонду Анастасії Ткачук, у розвинутих країнах проблеми лікування муковісцидозу вирішуються за допомогою цільових державних програм та спеціальних фондів. В Україні ж вони мінімальні та існують тільки на папері. Хворі не отримують життєво необхідних медикаментів.
“Просимо усіх, хто має можливість, допомогти матеріально, медикаментами, іграшками, канцелярією, придбати інгалятори, спецхарчування. Якщо ви власник фірми або Ваш колектив хоче займатись благодійництвом, якщо ви маєте бажання розмістити благодійну скриньку на своєму підприємстві, якщо маєте ідеї, як ми можемо розвивати нашу діяльність, якщо хочете робити добру справу — станьте нашим волонтером. Маєте юридичну, медичну освіту, здатні створити сайт для нашого фонду та займатись його розвитком, просто маєте бажання якось нам допомогти — зробіть це!” - закликає голова фонду Анастасія Ткачук, у якої син теж хворий на муковісцидоз.
Також фондівці просять відгукнутися людей, які часто їздять у Москву, Європу та США. Адже там можна придбати деякі ліки, яких немає в Україні.
Координати благодійного фонду “Дихай вільно”
Тел. (068)328-38-34,
e-mail [email protected], [email protected].
Група у соцмережі https://vk.com/club67835925,
Розрахунковий рахунок у Приватбанку: 26004052419752.

Потреби дітей:
Антибіотики ін'єкційні, в таблетках та суспензіях, різні.
Урсосан, Урсофальк
Вітаміни А, Д3 (аквадетрім), Е, полівітаміни, вітаміни аквадекс (продаються тільки в США, хто має можливість привезти)
Ферменти Креон 10 000, 25 000, 40 000
Вентолін
Пульмікорт
Муколітики АЦЦ, амбробене, лазолван, Пульмозим та ін.
Дитяче харчування звичайне, спецілізоване Нутрілон Мальабсорбція, безлактозні суміші, Альфаре, Ресурс джуніор, Хумана МСТ, спеціальне харчування для набору ваги Кальшейк, Пептамен та ін.
Інгалятори
Cпортивний інвентар: стінки, м'ячі для гімнастики, батути.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую