ye-logo.v1.2

Славутські козаки забезпечать правопорядок на виборах

Вибори 3546
mvs.gov.ua
Фото: mvs.gov.ua

Вони разом із міліціонерами 25 травня чергуватимуть на виборчих дільницях району.

У Славутському районі для охорони виборчих дільницях залучать місцевих козаків. Це члени громадського формування з охорони громадського порядку «Славутський курінь», згуртованого довкола місцевої паланки «Козацтво Запорозьке», очолюваної міським головою Василем Сидором.
“У районі нараховується близько вісімдесяти дільниць і на кожну з них вистачить лише по одному правоохоронцю, тоді як мало би бути по два міліціонери. У такій ситуації вихід зі скрутного становища запропонували небайдужі добровольці. У місцевої міліції партнерські стосунки зі «Славутським куренем» встановилося вже давно і внаслідок взаємодії вдалося навіть розкрити кілька злочинів”, - розповів начальник Славутського райвідділу міліції Степан Кшевжинський.
Рішення надати посильну допомогу працівникам органів внутрішніх справ як на виборчих дільницях міста, так і в населених пунктах Cлавутського району члени громадського формування прийняли на загальній нараді.
Відтак, кожну виборчу дільницю візьмуть під охорону один міліціонер із двома козаками «Славутського куреню». Окрім цього, на випадок виникнення надзвичайних ситуацій цілодобове чергування здійснюватимуть дві мобільних групи на автомобілях. Також члени «Славутського куреня» мають дозволи на носіння спецзасобів індивідуального захисту.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую