ye-logo.v1.2

Змагання рельєфних тіл (Фото, Відео)

Спорт 8358

У Хмельницькому обрали кращих бодібілдерів України – тріумфували заїжджі гості

 Цієї неділі наше місто перетворилося на Мекку для накачаних спортсменів з усіх куточків країни – Хмельницький приймав Кубок України з бодібілдингу та фітнесу – 2014 за версією NABBA/WFF. Більше ста учасників зібрались в облмуздрамтеатрі ім. М.Старицького, щоб продемонструвати поважним суддям результати багаторічної праці над своїм тілом й отримати омріяний кубок. Найбільше спортсменів представили Черкаси та Львів, які у командному заліку посіли, відповідно, перше та друге місце. А от представників Хмельницького, як і їхні нагороди, можна було на пальцях однієї руки перерахувати. Наш титулований важкоатлет Руслан Сідлецький став переможцем у абсолютній категорії «Майстер-клас» та третім серед бодібілдерів зростом до 172 см, Олександр Яскульський – тріумфатором у класі «Атлетік-модель до 175 см». А ось здобутки двох чарівних представниць хмельницьких спортивних клубів були значно скромнішими.
Влаштувавши незабутнє дійство, учасники Кубку вигравали загримованими під засмагу м’язами, демонстрували пружність власних сідниць та дивували надможливостями свого тіла – спортсменка із Енергодару Наталя Єжова, хвора на ДЦП, стала шостою з-поміж семи учасниць у категорії «Міс-фігура до 163 см», а Олександр Яскульський стиснув свій кубок так, що він розколовся. Загалом же серед жінок не було рівних львів’янці Оксані Кошовій та одеситці Ларисі Кірпічовій.

Незважаючи на те, що Руслану Сідлецькому вже за сорок, він може дати фори набагато молодшим спортсменам.

 


Львів'янка Оксана Кошова (у центрі), яка виступала під номером 36, стала кращою у категоріях "Міс-бікіні" та "Міс-фігура вище 163 см".

 


Незважаючи на страшний діагноз "ДЦП", Наталя Єжова з Єнергодару не опусткає руки: годинами працює у тренажерній залі над вдосконаленням й кращим опановуванням власного тіло. Й як результат - гідні виступи на всеукраїнських змаганнях.

Хмельничанин Олександр Яскульський став тріумфатором у класі «Атлетік-модель до 175 см»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую