ye-logo.v1.2

У чотирьох районах працюють міжнародні спостерігачі, в одному - є питання до ОВК

Вибори 2951

Виборчі дільниці відкрилися без проблем, голосування проходить спокійно.

Таку інформацію повідомляють одразу кілька джерел.

Незалежний громадський портал із посиланням на керівника обласного осередку Комітету виборців України Юрія Ануфрієва повідомив, що станом на 8 ранку на Хмельниччині відкрилися всі виборчі дільниці. За його словами, невеликі зауваження з боку виборців є до окружної виборчої комісія територіального виборчого округу №192 (центр м. Деражня) – у селі Ходоківці Хмельницького району трьох осіб не включили до списку виборців.

Заступник голови ОДА Олександр Симчишин, який в день виборів чергує, повідомив, що станом на 9:00 у Хмельницькій області розпочали роботу усі 1553 ДВК. Зривів і проблем поки немає. В Білогірському, Дунаєвецькому, Старокостянтинівському, Полонському районах перебувають міжнародні спостерігачі (Канада, Польща, Португалія, Великобританія, Латвія). За виборами в Ізяславському районі спостерігають представники мережі "Опора". В Хмельницькому районі працює знімальна група одного з центральних телеканалів. 

Нагадуємо, що гаряча лінія газети «Є» працює: телефонувати можна за номером: 067-380-77-60, а писати на скриньку [email protected]

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую