ye-logo.v1.2

На Проскурівській двоїлось, а подекуди, й троїлось у очах (ФОТО)

Суспільство 4903
автора
Фото: автора

А все через те, що центральною вулицею міста пройшли парадом хмельницькі близнята, двійнята й трійнята

Поки одні ніяковіли від підвищеної уваги з боку представників засобів масової інформації, чекаючи біля «Дитячого світу» на початок параду, інші – давали перші у своєму житті інтерв’ю й впевнено позували перед телекамерами й об’єктивами фотоапаратів. Хтось – розповідав про попередній досвід участі у подібних заходах, адже парад близнят, який правильніше було б назвати парадом близнят-двійнят-трійнят, проводився вже втретє й вже став традиційним для нашого обласного центру. І якщо, за словами «мами» свята, заступника начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Олени Мандзій, позаторік на запрошення взяти участь у дійстві відгукнулись тридцять пар дітей, то цього року – не менше п’ятдесяти: від півторарічних малюків, які приморились на сонечку й задрімали у подвійному візочку, до випускників шкіл.

Цьогорічне свято подвійно-потрійного щастя було сповнене українського колориту: чимало дітей вбралися у барвисті вишиванки, костюми та сукні кольорів державного стягу.

За словами мами чотирирічних близнючок Адріани та Аделіни Погомій пані Ірини, вона довго визначалась, як одягнутись її донькам на захід. Але, враховуючи останні події у країні, вирішила: вбрання має бути жовто-блакитним, адже її дівчата вперше брали участь у подібному дійстві.

 

Схожі, як дві краплі води, семирічні Ілля та Нікіта Здибелі для першого у своєму житті параді близнюків обрали вишиванки.

 

А чотирнадцятирічні близнючки Ірина та Марина Сабурови з НВК №6, для яких це був третій парад, для цьогорічної святкової ходи Проскурівською вбралися у елегантні шифонові сукні.

 


З першими звуками оркестру яскрава й галаслива колона близнюків-двійнят-трійнят та їхніх мам-тат-бабусів-дідусів-вчителів вирушає головною вулицею міста від торговельного центру «Дитячий світ» до майданчика біля кінотеатру імені Шевченка, де на них очікувало організоване на їхню честь свято.

 

Незвичне для Хмельницького дійство, настрій якому задали маршируючі в авангарді ходи мажоретки, викликало неабиякий інтерес та захват серед тих, хто у той момент опинився у центрі міста: як у випадкових перехожих, так і працівників закладів, повз які пролягав шлях святкової колони. Останні залишили усі свої справи й вийшли на кілька хвилин на вулицю, щоб стати свідками незабутнього параду.

 Рука у гіпсі не завадила участі у параді.

 

 Восьмирічні Ангеліна та Валерія Румак з радістю позували перед об'єктивами фотокамер.

 Трійнята Владислав, Марія та Мирослав були у центрі уваги журналістів.


 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую