ye-logo.v1.2

Під Кам'янцем битимуться за Севастополь

Культура 2833
Фото: bezkino.com

У селі Гуменці російські кінематографісти зніматимуть сцени для фільму “Битва за Севастополь”.

17 черня біля Кам'янця-Подільського в селі Гуменці будуть знімати фільм “Битва за Севастополь”. Картина розповідатиме про Велику Вітчизняну війну. Відомо, що директором стрічки є Євгенія Шевченко - російська акторка (серіали “Вороніни”, “Універ”, театральні вистави). Окрім неї у фільмі будуть двоє відомих медійних акторів, імена яких поки що не розголошують, - повідомляє сайт “Кам'янецька січ”.

Знімуться у фільмі і місцеві жителі, серед яких проводився кастинг для загальних та групових сцен.

“Директор з кастингу фільму «Битва за Севастополь» від української сторони відмовилася від подальшої участі в проекті через загострення відносин між Росією і Україною. Про це розповів режисер картини Сергій Мокрицький. Також зі стрічки вибув художник по гриму, який представляє Росію. Що стосується подальшої роботи над фільмом, то вона триває. Обидві сторони виконують свої фінансові зобов'язання. Відомо, що в червні зйомки будуть у Кам'янець-Подільському”, - йдеться на сайті “Bezkino”.

14 липня знімальний період повинен повністю завершитися. Прем'єра запланована на травень 2015 року. Крім двогодинного фільму буде і чотирисерійна версія для телебачення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую