ye-logo.v1.2

Борису Ткачу дали “зелене світло” на посаду директора Департаменту охорони здоров'я (ФОТО, ВІДЕО, ОПИТУВАННЯ)

Суспільство 5391

Нейрохірург Хмельницької обласної лікарні вже подав документи до відділу кадрів.

Ймовірно, керувати Департаментом охорони здоров'я Хмельницької обласної державної адміністрації буде нейрохірург обласної лікарні Борис Ткач. Принаймні голова облдержадміністрації Леонід Прус дав своє “добро”.

Бориса Ткача керівник області запросив до себе на 9:30 середи, 4 червня. На підмогу нейрохірургу прийшли і медики. Проте розмова між претендентом на посаду директора Департаменту охорони здоров'я та Леонідом Прусом пройшла за зачиненими дверима і тривала близько 15 хвилин.

“Оформляємо документи, – сказав Борис Ткач, вийшовши з кабінету губернатора. – Поки ніяких паперів немає. Сказав йти до заступника Лесі Стебло і оформляти документи. Я так зрозумів, що мою кандидатуру затвердили. Без подання призначення не може бути, адже це має узгоджуватися із міністром.”

Кандидат на керівництво охороною здоров'я вже з собою мав усі необхідні документи та подав їх у відділ кадрів.

“Попередньо, згідно із переліком, ми збираємо необхідні документи. Орієнтовно два тижні триває спецперевірка. Також має бути погодження від Міністерства охорони здоров'я, а потім голова облдержадміністрації підпише розпорядження про призначення Ткача, – роз'яснює начальник відділу кадрової роботи Ігор Бернадін. – Скільки часу усе забере – важко сказати. В залежності від того, як працює Міністерство.”

“Прийнято рішення рекомендувати Міністерству охорони здоров'я кандидатуру на посаду директора Департаменту охорони здоров'я – Ткача Бориса Васильовича, який уже сьогодні оформляє документи. Чому так довго визначалися? Проводилися консультації та співбесіди з іншими кандидатурами”, – прокоментував голова Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Прус.

Нагадаємо, що облдержадміністрація розглядала три кандидатури на посаду директора Департаменту охорони здоров'я. З-поміж трьох претендентів читачі газети "Є" більшістю голосів, а саме 50,78%, підтримали Бориса Ткача. Другий результат за підсумками опитування у Миколи Янчука – 48,29% від усіх голосів. І лише 0,93% відвідувачів, які взяли участь в опитуванні, проголосували за Олега Купчика.

Підтримати Бориса Ткача прийшли і медики, і громадськість.

"Оформляємо документи", - були першими слова нейрохірурга після ромови із губернатором.

Борис Ткач одразу ж подав необхідні документи у відділ кадрів.

Люди ще довго не розходилися - обурило те, що їхній фаворит мусить пройти спецперевірку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую