ye-logo.v1.2

Інтернет від ВОЛІ став швидшим

1968

Компанія ВОЛЯ повідомила про 24-процентне збільшення середньої швидкості інтернет-доступу, за даними порталу NET INDEX. Цікаво, що поліпшити послугу допомогли самі абоненти провайдера, які об’єктивно оцінювали її якість.

Знати враження користувачів від послуги критично важливо для будь-якого провайдера: тільки абонент може назвати плюси й мінуси. ВОЛЯ регулярно проводить такі опитування стосовно якості на Порталі абонента. У квітні цього року, наприклад, в опитуванні взяло участь понад 16 тисяч абонентів, що дало змогу оперативно визначити вузькі місця процесу надання доступу до мережі.

Ми вдячні всім, хто бере участь в оцінюванні й ділиться враженнями про якість роботи Інтернету. Звичайно, також використовуються внутрішні системи моніторингу. Але вони показують, як працює послуга, лише на відрізку до комп’ютера абонента якщо його підключено до мережі напряму. Самостійно ж ми не можемо оцінити роботу Wi-Fi-мережі й можливості ноутбука користувача. Відповіді ж абонента дають змогу побачити всю картину. Під особливим контролем випадки, коли людина ставить низькі бали. Тоді ми домовляємося з нею про прихід експертів з метою оцінювання ситуації на місці й усунення проблеми. Для багатьох користувачів наші «візити якості» стали новиною, але, переконавшись, що після цього Інтернет починає працювати краще, вони охоче нам допомагають, пояснює керівник департаменту керування клієнтським досвідом компанії ВОЛЯ Анна Міхаелян.

Аби заохотити тих абонентів, які заповнюють анкету якості на Порталі абонента, ВОЛЯ час від часу пропонує їм цікаві призи. Нещодавно серед учасників одного з таких опитувань було розіграно золотий зливок. Дістався він хмельничанці Віталіні Майор.

Іван Сєргєєв

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую