ye-logo.v1.2

На Кам'янеччині злодій побив та пограбував 92-річного дідуся

Кримінал 1974
volynnews.com
Фото: volynnews.com

Правоохоронці за лічені години затримали грабіжника, яким виявився односельчанин.

У полудень 92-річний дідусь почув, як хтось ходить по його будинку. Вийшовши з кімнати в коридор, старенький побачив силует чоловіка, але впізнати його не зміг, адже має серйозні проблеми із зором. На запитання, хто до нього завітав, непроханий гість накинувся на власника будинку з кулаками і добряче побив старенького — вимагав сказати, де той зберігає гроші.

«Коли ж зловмисник відволікся на пошуки грошей, потерпілий зумів вийти з будинку і покликав на допомогу сусіда, який порався на городі. Чоловік побачив і впізнав грабіжника, але затримати його не зміг. А той, прихопивши гаманець, в якому, за словами дідуся, було п'ять тисяч гривень, дременув геть», — повідомила речник обласного управління міліції Ольга Шморгал.

Грабіжником виявився 34-річний односельчанин, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі. У будинку зловмисника виявили гаманець, який належав пенсіонеру.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Щодо нього відкрили кримінальне провадження за частиною третьою статті 186 «Грабіж». Зловмисник може сісти за грати на термін до восьми років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую