ye-logo.v1.2

Нємцов: Скоро у Криму через зрив туристичного сезону кричатимуть "ПУТІН – Х...О!"

Євромайдан 3802

Тому президентові РФ необхідні переговори з Петром Порошенком, вважає політик

Російський опозиціонер, колишній перший заступник голови уряду РФ, Борис Нємцов вважає, що президент РФ Володимир Путін зацікавлений у переговорах із Петром Порошенком навіть більше, ніж новообраний президент України. Про це він сказав у коментарі Gordonua.com

"З брехуном, окупантом і лицеміром говорити важко, але потрібно. Тим більше що Путін зацікавлений у цих переговорах не менше, а, може, навіть більше, ніж Порошенко", – зауважив Нємцов.

Причиною тому, на думку російського опозиціонера, по-перше, є провал туристичного сезону в Криму, по-друге, зрив поставок російського газу до Європи, по-третє, жорсткі санкції Заходу.

"Скоро, коли з'ясується, що туристи не приїхали, кримчани, більшість з яких живуть за рахунок відпочивальників, почнуть кричати: "Путін – х ... о!" У Путіна зриваються поставки газу до Європи, оскільки не врегульовані ціни і борги. До того ж на ньому висять секторальні санкції, в тому числі щодо банків і "Газпрому", – зазначив Немцов.

На думку Нємцова, Порошенко "мусить зібрати всю свою волю в кулак, забути про неприємності" і швидше почати переговори.

"Кожен день їх відстрочки, новий "вантаж двісті", це вбиті та поранені. Щошвидше вони почнуть, то менше загине людей. І вони повинні розуміти це", – наголошує політик. З іншого боку, президенту РФ найчастіше "наплювати на людей", констатує Нємцов. "Це випливає з того, як приховують похорони загиблих. Коли відправляють на війну – вони герої, а коли труни йдуть до Росії, роблять вигляд, що їх не помічають", – каже російський опозиціонер.

tvi.ua

Коментарі:

Владимир 29.06.2014 13:02

Немцов як завжди видає бажане за дійсне...
Відпочивав з сім"єю в Криму з 12 по 20 червня.
Так, 19-ть з 20 кримчан за Росію, і якщо і готові щось кричати Путіну, то тільки "ХВАЛА"!...
На ПБК, в Форосі, в часному готелі з 10-ти номерів були зайняті 9-ть... До речі в цьому ж селищі відочивали ще дві сім"ї хмельничан.
В"їзд в Крим зайняв 1,5 години (година з нашої сторони, 0,5 - зі сторони Росії), виїзд 0,5 години ( 10 хв.- зі сторони Росії, 20 хв. - зі сторони України). Все без жодних проблем (їздили з собакою)!!!
Ще раз підтвердив свою думку:
1. Це іх вибір!
2. Вони (кримчане) будуть нам зазадрити, якщо ми станемо жити краще за них.
3. Не треба бути тим "хохлом", якому тоді добре, коли сусіду погано...)

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую