ye-logo.v1.2

Прокуратура розслідує факт вимагання грошей у райвідділі міліції

Кримінал 3447
112.ua
Фото: 112.ua

Підозрюваному загрожує ув'язнення терміном до дванадцяти років.

Слідчий відділ прокуратури Хмельницької області спільно з відділом внутрішньої безпеки обласного управління міліції викрили слідчого одного з райвідділів міліції в одержанні неправомірної вигоди, поєднаному з вимаганням.

Встановлено, що правоохоронець вимагав від двох громадян по дві тисячі гривень за непритягнення їх до кримінальної відповідальності за хуліганство. Під час одержання цієї суми слідчого було затримано. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 368 «Неправомірна вигода, вчинена службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище». Про це повідомляє прокуратура Хмельницької області.
Підозрюваному загрожує ув'язнення до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю протягом трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Для слідчого-правопорушника суд обрав запобіжний захід – заставу. Досудове розслідування здійснюється слідчими прокуратури.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую