ye-logo.v1.2

На що Хмельниччина витратить бюджетні мільйони

Економіка 2755
oblrada.km.ua
Фото: oblrada.km.ua

Понад 145 мільйонів гривень виділило Міністерство економічного розвитку та торгівлі України для Хмельницької області на 2015 рік.

Бюджетні кошти планують витратити на фінансування об’єктів галузей освіти, охорони здоров’я та житлово-комунального господарства, які першочергово необхідно здати в експлуатацію вже у наступному році. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької обласної ради.
«Вважаю, що при розгляді проектів потрібно надавати перевагу фінансуванню закладів освіти і знайти можливість передбачити кошти за рахунок державного фонду регіонального розвитку на добудову шкіл та садочків. Саме освітня галузь повинна бути пріоритетною, адже діти наше майбутнє. Окрім того, ми не повинні забувати і про сферу охорони здоров’я», зауважив голова обласної ради Іван Гончар.


Комісія з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних проектів вирішила, що у 2015 році першочергово профінансують добудову другої черги Чернелівського водогону. На ці потреби буде спрямовано 33 мільйони гривень. Близько 5 мільйонів гривень буде скеровано на будівництво дошкільного навчального закладу у мікрорайоні Лезнево. Значну суму коштів планується зорієнтувати на будівництво лікувально-діагностичного корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні та обласного музичного училища імені В. Заремби. Окрім того, наступного року передбачено виділити кошти на будівництво очисних споруд у Полонному, Білогір’ї та Летичеві, реконструкцію водогону у Старій Синяві.
Загалом, до розгляду комісії було представлено 77 інвестиційних проектів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую