ye-logo.v1.2

Подружжя із Хмельницького поповнило Небесну Сотню

Євромайдан 5113
gigamir.net
Фото: gigamir.net

Востаннє Надію Ядловську та Леонтія Крутого бачили живими 14 лютого

 «Є погана і моментами трохи дивна новина, пише видання «Свідомо». Справа в тім, що подружжя Ядловської Надії та Крутого Леонтія із Хмельницького, яке зникло ще 14 лютого, до цих пір не знайдено. Але відомо, що їх вже немає в живих. Їх авто якимось чином виявили у Криму. Тіл подружжя не знайшли, але в червні за підозрою скоєння страшного злочину затримано вбивць... Донька наразі не може нічого коментувати. Та що тут говорити, коли дівчину спіткало страшне горе – втрата найрідніших людей».

«Тіла загиблих досі не знайдені, їх навмисне заховали вбивці кажуть у міліції», йдеться на сторінці Пошукової ініціативи у Фейсбук.

Загалом, список зниклих на Майдані станом на 12 червня скоротився на 5 осіб. Крім двох хмельничан, волонтери пошукових ініціатив знайшли ще трьох чоловіків, які вважалися зниклими безвісти.

Ігор Андрешків з Львівщини зник 21 лютого під час бойових подій на Майдані. Волонтери дізналися, що Ігор повернувся до рідного села і зараз з ним все гаразд.

Ростислав Ульяновський (також з Львівщини) весь час перебував в Самообороні. Зв'язок із Ростиславом 18 лютого зник. Пошуковим групам повідомили, що Ульяновський повернувся до села 27 лютого. Причина зникнення невідома.
Геннадій Дмитрюк з Харківщини зник 18 лютого на мітингу біля Верховної Ради. Департаменту карного розшуку вдалося розшукати Гену. Той повідомив, що дійсно їздив на Євромайдан та безвісти не зникав. Зараз знаходиться за місцем проживання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую