ye-logo.v1.2

Весільний танець — історія кохання і його майбутнє

Культура 4874
borninfall.com
Фото: borninfall.com

Під час шлюбних урочистостей уся увага та турбота належить молодятам. Весільний танець — можливість віддячити рідним та друзям за це і зробити їм оригінальний подарунок. І навіть якщо ви ніколи у житті не танцювали, це не причина відмовлятися від ідеї.

Адже часто люди не знають своїх можливостей.
“Весільний танець розвивається за кількома напрямками. Якщо раніше у нашій країні віддавали перевагу імпровізації, то тепер — європейському напрямку, який передбачає підготовану постановку. Так само і в США, де постановка має не просто порадувати гостей, а й здивувати їх”, розповідає керівник Дому танцю “Латинич” Олексій Сорокін.
Безпрограшний варіант весільного танцю це вальс. Крім того, що його досить легко вивчити і він знадобиться у житті ще не раз, вальс, всупереч стереотипам, має великій простір для польоту фантазії та оригінальної постановки.
“Останнім часом Хмельницький стає більш європейським містом, і бажання молодят стають оригінальнішими. Вони віддають перевагу танго, рок-н-ролу, контемпорарі, хіп-хопу, брейк-дансу та іншим стилям”, розповідає Олексій Сорокін.
Весільний танець потребує від тренера тонкою психологічної роботи. Адже він має розібратися у стосунках молодят і поставити танець, який буде для них близьким. І хай він не буде виконаний досконало у технічному плані, головне виразити емоції. Весільний танець своєрідна історія кохання пари та його майбутнє, маленька модель подальшого сімейного життя.
Починати тренування бажано за два-три місяці до весілля. Якщо раніше можна перегоріти: техніка буде відточенішою, але емоції програють. Якщо ж робити це в останній місяць, існує ризик, що страждатиме організація інших весільних моментів. Постановку слід готувати у спокої і гармонії, а якщо молодята дуже заклопотані і втомлені, цього досягти важко. Втім, існують випадки, коли доводиться ставити танець за два-три заняття. І пари з цим завданням нормально справляються, якщо мають бажання.
“Іноді в останні моменти пари починають сумніватися, чи варто танцювати, переживають. Однак під час виступу вже не страшно, а після емоції неймовірні. Радіють як наречені, так і гості, для яких вони виступали, ділиться враженнями хореограф. Тому не варто сумніватися у своїх можливостях. Танцювати може кожен. Комусь це дається легше і швидше, у інших вимагає більше зусиль та часу. Однак якщо тренуватися та підтримувати одне одного, усе вийде!”

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую