ye-logo.v1.2

За фільм про Кам'янець-Подільський – подорож до Стокгольма! Допоможемо? (ВІДЕО)

Культура 2640

Інтернет-спільнота «Сильніші разом» організувала конкурс короткометражних фільмів «Моє місто сьогодні і яким я його бачу у 2016 році». Фільм про Кам’янець-Подільський – один із учасників.

Автор фільму про Кам’янець-Подільський Андрій Заєць – теж серед конкурсантів. Для того, щоб його фільм було визнано кращим, потрібно пройти за посиланням і натиснути «Подобається» під відеороботою про Кам'янець-Подільський.
Переможцем конкурсу стане відео, що назбирає найбільшу кількість вподобань. Людина, яка зробила це відео, отримає головну винагороду конкурсу подорож до Стокгольма. Володаря «срібла» також буде нагороджено цінним подарунком айпадом.

«Кожне місто це своя історія, і кожен з учасників, чиї роботи представлені у цьому альбомі, намагався у повному обсязі розкрити ту чарівність, що притаманна його/її місту. Також кожен з учасників прагнув зазирнути у недалеке майбутнє і розказати, яким він хоче бачити своє місто у 2016 році», переконують організатори конкурсу.

Довідка: «Сильніші разом» це спільна інформаційна кампанія України та ЄС, до якої долучились Представництво ЄС в Україні, країни-члени Євросоюзу, представники української влади, бізнесу та громадянського суспільства.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую