ye-logo.v1.2

“Вагітна у 16”: у проект потрапила юна хмельничанка

Суспільство 16696
stb.ua
Фото: stb.ua

17-річна Ксюша Багірова з Хмельницького почала вести активне статеве життя з 13-ти років. Дівчина намагається знайти любов, якої не відчуває у своїй родині. Найближчими людьми для Ксюші є дві її подружки.

Її мама – соціальний психолог, що працює в реабілітаційному центрі для наркозалежних, виправдовує поведінку дочки так: «Всіх своїх хлопців Ксюша щиро кохала, а не просто займалася з ними сексом».
У 16-річному віці Ксюша в соціальних мережах познайомилася з Мішею, 17-річним москвичем, студентом залізничного технікуму. Роман стрімко розвивався, Міша став часто приїжджати в Хмельницький, а потім і зовсім запропонував дівчині приїхати до нього в Москву.
«Мені здавалося, що я знайшла справжнього московського принца, небідного, подружки не приховували заздрощів, – згадує Ксюша. – Але, приїхавши в гості у Москву, на мене чекало розчарування: виявилося, він вчиться на машиніста, і сім’я у нього звичайнісінька. Познайомивши мене зі своїми батьками, Міша раптово запропонував мені одружитися… Але я мріяла зовсім не про такого чоловіка. Тільки от виявилося, що я вагітна…».
Дізнавшись, що Ксюша при надії, Міша був щасливий і запропонував їй розписатися і переїхати жити до Москви до його родичів. Такий поворот подій дуже обрадував маму Ксюші, яка була б рада «позбутися» від дочки, материнство якої помітно вдарило б їй по кишені.

Але Ксюша категорично відмовилась, вона не хотіла їхати з рідного міста до чужої Москви, залишати своїх подружок і жити з ненависними родичами Міші, які її постійно критикували.
Кому ж із закоханих довелося поступитися? За що мама Михайла обізвала Ксюшу дівчиною легкої поведінки? І чи скаже молода мати заповітне «так» своєму нареченому?

Серію “Вагітна у 16” за участю хмельничанки покажуть у понеділок, 23 червня, о 22:30 на телеканалі СТБ.

За матеріалами stb.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую