ye-logo.v1.2

Рада Майдану вимагає від Порошенка та Яценюка звільнити Пруса (ЗВЕРНЕННЯ)

Політика 6234

Відповідне звернення буде направлене Президенту України та Прем'єр-міністру.

“Леонід Іванович, напевне, людина добра, але як посадовець є бездіяльним, нездатним приймати самостійні рішення і нести відповідальність за них, йдеться у тексті звернення Ради Майдану. Це підтверджується, зокрема, і його рішеннями в кадровій політиці ОДА. Всі ми пам’ятаємо двомісячне непризначення заступників голови ХОДА, бездіяльність при перешкоджанні двом головам РДА приступити до виконання своїх обов’язків, незвільнення з посад соратників бувшого Голови ОДА Ядухи В.С. та непризначення керівників на вільні посади.”

Останньою краплею для Ради Майдану стало непризначення Бориса Ткача на посаду Директора департаменту охорони здоров'я: “На прохання медиків та членів ГО «Хмельницький Майдан» Голова ОДА зустрівся з представниками громадськості 1 липня в своєму кабінеті і запропонував підписати меморандум між ним, Ткачем, та громадськістю щодо призначення Ткача на цю посаду. Коли на наступний день в призначений Прусом час люди прийшли о 8 ранку для підписання меморандуму, Прус Л.І., який явився на годину пізніше, відмовився від ним же поданої пропозиції і сказав, що на посаду Ткача не призначить, бо формує «свою команду», а Ткач в неї не вписується.”

Також Леоніда Пруса звинувачують у некомпетентності, бездіяльності та у тому, що він є маріонеткою у чиїхось руках.

“По факту вчорашніх подій відкрита кримінальна справа за хуліганство. Також сьогодні має прибути комісія від Кабінету Міністрів України та секретаріату Президента України, аби дати оцінку подіям на Хмельниччині, говорить член Ради Майдану Алім Міщук. Рада Майдану підготувала звернення, у якому вимагаємо звільнення нинішнього голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Було неправильним застосовувати силу до Леоніда Пруса, але він сам розкачував маятник. Потрібно було призначити Бориса Ткача хоча би виконуючим обов'язки.”

Коментарі:

Владимир 04.07.2014 15:06

Краще турецькому султану напишіть!...)) А з граматикою так, проблеми в них...) Може на російській мові було б без помилок...)

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую