ye-logo.v1.2

Броварі Хмельниччини у червні поповнили казну на понад чотири мільйони гривень

Економіка 2517

Загалом акцизного податку було сплачено на понад 18 мільйонів гривень.

У червні виробники слабоалкогольної продукції та пивовари краю сплатили до держбюджету 4 мільйони 182 тисячі гривень акцизного податку, перевершивши власні минулорічні досягнення на майже мільйон гривень.

Збільшенню доходів державної скарбниці значно посприяла тепла доба року, адже завдяки цьому головний платник акцизу в регіоні, дочірнє підприємство публічного акціонерного товариства «Оболонь» «Красилівське», власне, й збільшив обсяги виробництва охолоджувальних напоїв.

«Загалом цьогоріч державна скарбниця одержала 18 мільйонів 382 тисячі гривень акцизного податку. Прогнозовані показники Міністерства доходів і зборів України виконані на 126 відсотків, відтак додатково до бюджету країни надійшло майже 4 мільйони гривень», – відзначає заступник начальника регіонального представництва Міндоходів Олександр Асєєв.

Крім акцизного податку від продавців алкогольних напоїв та пива регіону за шість місяців до казни надійшло шість з половиною мільйонів гривень збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую