ye-logo.v1.2

Хмельничани у Скандинавії. Знайомство із американським продюсером у Стокгольмі

Туризм 2473
Фото: мандрівників

Мандрівники Анна Думанська та Богдан Місюренко діляться враженнями від столиці Швеції.

На думку мандрівників, Стокгольм — одне з найгарніших міст Європи. Тут варто провести як мінімум три дні, щоб встигнути подивитися хоч частину міста.
“Всім радимо відвідати Стокгольм і насолодиться його красивими видами, але важливо, щоб вам пощастило з погодою, інакше запам'ятається він сірим небом, дощем і пронизливим холодом. У нас же пекло сонце, розфарбовуючи гарні будиночки в яскраві кольори і додаючи фарб зеленим паркам і скверам, - розповідають Аня і Богдан. - Вуличками Стокгольма можна гуляти цілими днями, і кожного разу ви будете дивуватися чомусь новому, зустрічати гарні види і ракурси. Радимо ходити не з картою руках, зосереджуючи всю увагу на ній, а краще спробуйте заблукати в лабіринтах старого міста і забути, де ви. Такий підхід допоможе поглянути на місто з іншого боку, адже ви зіб'єтеся з прокладених спеціально для туристів вулиць і зможете побачити нетуристичний Стокгольм”.


У столиці Швеції Стокгольмі хмельничани познайомилися з продюсером Джеєм Грегорі. Їм було дуже складно знайти ночівлю у місті: із 70 запитів на сайті всесвітньої гостинності couchsurfing.org вони не отримали жодної позитивної відповіді. Лише в останній момент їх запросив до себе чоловік із коротким ім'ям J. Він виявився телевізійним продюсером.


Джей родом із США. Він багато дивився телевізор і розумів, наскільки він сильно впливає на телеглядачів, і вирішив сам займатися чимось, пов'язаним з ним. Спочатку він пішов в акторську школу, і якийсь час був актором. Починав Джей свою кар'єру живучи в одному будинку з Камерон Діаз, і вони залишилися хорошими друзями назавжди. Ще у нього багато відомих знайомих, але він вважає їх просто талановитими людьми, які багато чого досягли у своєму житті своєю працею і талантом. Розповідав, що актори і актриси - це звичайні люди, які нічим особливо не відрізняються від інших. От тільки вони не можуть самі піти і купити піцу в піцерії або шкарпетки на ринку, інакше за ними будуть ходити натовпи шанувальників і їм доведеться постійно ухилятися від спалахів папараці.
Пізніше Джей став досить знаменитим в колах зірок і режисерів з США та Австралії, займаючись численними серіалами і телешоу. Зрештою його запросили робити телевізійні шоу в Стокгольмі.

Читайте також, як хмельничани у Норвегії познайомилися із курдом і відчули на собі мусульманську гостинність.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую