ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пасажирський потяг збив жінку

Суспільство 3149
Фото: 20minut.ua

Хмельничанка залишилася живою, проте їй довелося ампутувати стопу.

Нещасний випадок стався на залізничному перегоні Хмельницький – Гречани. Як з’ясувалося, машиніст електропотягу сполученням «Вінниця-Хмельницький» помітив жінку, яка сиділа між коліями. Працівник локомотивної бригади одразу застосував екстрене гальмування та подав звуковий сигнал. Однак жінка на сигнали не реагувала.

«Середня швидкість потягу складає 80 км/год, а гальмівний шлях – біля одного кілометра. Тому відразу зупинити рухомий склад неможливо навіть тоді, коли машиніст завчасно помітить людину на коліях. Зіткнення з локомотивом у більшості випадків для людини смертельне», - пояснює прес-секретар лінійного відділу міліції на станції Хмельницький Наталія Думка.

У результаті потяг зачепив жінку, травмувавши їй нижні кінцівки. Лікарям довелося ампутувати ліву стопу бідолашної, на даний момент здоров’ю жінки нічого не загрожує.
Травмованою виявилась 41-річна хмельничанка.

Зі слів машиністів, коли вони допомагали переносити потерпілу до карети швидкої допомоги, від жінки відчувався запах алкоголю. Чи дійсно хмельничанка була у нетверезому стані встановить експертиза. Наразі встановлюються усі обставини події.

«Певну частину травмувань складають люди, дорога додому яких пролягає через залізничні колії. Часто вони нехтують правилами безпеки та не користуються надземними та підземними пішохідними переходами. Перебігають колію, сподіваючись, що встигнуть проскочити перед потягом, що наближається. Така необачність і призводить до трагічних наслідків», – зазначив начальник лінійного відділу міліції на станції Хмельницький Вадим Бобровський.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую