ye-logo.v1.2

У Хмельницькому замінували залізничний вокзал (ОНОВЛЕНО, ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство 8396

Дзвінок про замінування на службу 101 пролунав сьогодні, 21 липня, о 14.00

 "Деталей поки не знаємо, але всі наші виїхали на місце події", - повідомили у черговій частині. 

"Всі потяги зупинено, в приміщення вокзалу нікого не пускають", - кажуть очевидці. 

Ми слідкуємо за подіями.  

14.46. Всіх працівників та пасажирів з приміщення вокзалу евакуювали. Міліція охороняє по периметру територію вокзалу, на перон нікого не пускають. Працюють криміналісти. Де саме могла бути закладена вибухівка, невідомо. Правоохоронці кажуть поки що одне: "Шукаємо".

 15.15. МНС-ники поки нічого не коментують. Каужть, "поки керівництво на нараді, жодної інформації не даємо". Єдине, що поки що відомо, інформацію про замінування повідомили одному з касирів вокзалу, а вже касир повідомив службу "101".
Працівники, які ховаються від сонця в холодочку навколо вокзалу, на запитання відповідають неохоче. Кажуть, що їм сказали залишити приміщення. Жодних деталей не повідомили.

Пасажири, які саме в цей час мали від’їжджати з Хмельницького і ті, які щойно приїхали, теж кажуть, що їм ніхто нічого не пояснював, просто сказали вийти з вокзалу.

"Ми приїхали з Трускавця, де відпочивали в санаторії. Моя сусідка з Хмельницького, а я мала прямувати далі, до Одеси. Про те, що вокзал замінований, почула тут, на вулиці, безпосередньо від людей. Тепер стоїмо, чекаємо. Коли поїдемо і чи поїдемо взагалі, що робити з квитками, чи можна буде їх замінити, чи повернуть нам їхню вартість - не знаю. Де я маю ночувати, якщо не вдастся виїхати до кінця дня з Хмельницького, теж не знаю", - каже одна з пасажирок, сидячи з подружкою на валізах в холодочку.

"Було проведено евакуацію пасажирів та працівників залізничного вокзалу на безпечну відстань, потяги приймалися на віддалені колії. Міліція забезпечувала охорону території по периметру. Працівники вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру разом із кінологами ретельно обстежували усі приміщення вокзалу та прилеглу територію на предмет виявлення вибухонебезпечного предмету. Повідомлення виявилось неправдивим і ні в приміщенні вокзалу, ні за його межами вибухівки знайдено не було. За півтори години робота залізничного вокзалу продовжилась у звичному режимі", - повідомили в обласному управлінні міліції.

По даному факту правоохоронці розпочали кримінальне провадження – частина перша статті 259 - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Відповідальність за такий злочин передбачає ув’язнення терміном до шести років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую