ye-logo.v1.2

У Кам'янці торгового агента “розвели” на гроші

Кримінал 2365
Фото: glagol.in.ua

Шахраї виманили у чоловіка понад три з половиною тисячі гривень.

Близько третьої години дня 23-річний кам’янчанин, який працює торговим агентом, ходив по центральному ринку, пропонуючи людям свій товар.

“До нього підійшов незнайомий чоловік і, показуючи чималеньку суму грошей, запитав, чи це не він загубив. Хлопець про всяк випадок перерахував власні кошти та відповів, що це не він. Тоді незнайомець запропонував поділити знайдені гроші навпіл, - розповідає речник обласного управління міліції Катерина Шуприган. - Коли чоловіки були якраз в процесі, до них підійшов ще один незнайомець і запитав, чи не знаходили вони, випадково, гроші. Мовляв, щойно загубив. Ті заперечили. Він наполіг, щоб чоловіки показали йому гроші, які тримали в руках. Сказав, що впізнає свої купюри. Потерпілий без жодних застережень дав йому усі свої гроші — більше шести тисяч гривень. Чоловік порахував, подивився і підтвердив, що то справді не його”.

Після усіх маніпуляцій шахраї зникли, а молодик попрямував далі пропонувати свій товар. І уже в найближчому магазині виявив, що у його гаманці не вистачає половини грошей — 3,5 тисячі гривень. Один із шахраїв, той, що нібито загубив гроші, під час перерахунку непомітно присвоїв частину купюр.

“Хлопець одразу звернувся із заявою до Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції. Ми відкрили кримінальне провадження за статтею 190 - шахрайство. Наразі збираємо матеріали і працюємо над встановленням осіб зловмисників”, — повідомив слідчий слідчого відділення Кам’янець-Подільського міськвідділу Костянтин Машталяр.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую