ye-logo.v1.2

Суд по Червонюку знову відстрокував розгляд справи

Суспільство 1664
vse.rv.ua
Фото: vse.rv.ua

Наступне слухання відбудеться аж у середині серпня.

Колегія судів апеляційного суду Хмельницького області прийняла рішення перенести продовження розгляду справи Дмитра Червонюка на 12 серпня. Причиною стало клопотання родини Крушельницьких.

Потерпілі не з'явилися до суду через те, що Валентині Крушельницькій перед засіданням стало зле. Також вони категорично наполягали на переносі розгляду справи, аби мали змогу взяти участь у дослідженні доказів.

“Сьогодні, 25.07.2014 року, о 6-й годині ранку у Крушельницької Валентини різко погіршився стан здоров'я, що не дає можливості з'явитися у судове засідання. Крушельницький Богдан у зв'язку з тим, що перебуває з матер'ю з тих самих підстав не має можливості з'явитися у судове засідання. Просимо перенести судове засідання виходячи з викладених підстав, оскільки ми бажаємо особисто бути присутніми при дослідженні доказів у справі”, - зачитала клопотання суддя Інна Вітюк.

“Враховуючи їхню категоричну позиції та щоб не порушувати право бути присутнім при дослідженні доказів, я прошу відкласти судове засідання”, - звернувся до суду адвокат Крушельницьких Олег Севернюк.

Усі сторони погодилися на необхідність переносу судового розгляду. Наступне засідання відбудеться 12 серпня, початок об 11-й годині.

"Валентині Петрівні на підгрунті стресу через цей суд стало дуже зле. Богдан знаходиться біля неї. Валентині Петрівні потрібно підкорегувати курс лікування та близько десяти днів, щоб пролікуватися", - додав адвокат Олег Севернюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую