ye-logo.v1.2

Поблизу луганського аеропорту загинули два хмельницькі спецпризначенці

Суспільство 6542
Фото: franyk.com та vk.com

Вони потрапили під мінометний обстріл.

20 липня поблизу луганського аеропорту загинули ще двоє бійців з 8-го окремого полку спеціального призначення. Один з них – старший солдат Павло Ільчук родом з села Вороненко Івано-Франківської області. 2 серпня йому би виповнилося 23 роки. Інший – старший сержант Андрій Василишин, із села Дорошинці Чернівецької області. Йому було 29 років, - повідомляє “33 канал”.
“Після закінчення Надвірнянського автодорожнього коледжу Павла Ільчука призвали до лав Збройних сил України і не будь-куди, а в еліту армії — аеромобільні війська (десант). Спочатку проходив службу строковиком у восьмому окремому полку спеціального призначення міста Хмельницького. Згодом, не вагаючись, залишився там контрактником. У зоні АТО Павло із військовими побратимами займався конвоюванням та охороною блокпостів. І під час однієї з ротацій на Луганщині його бригада потрапила під шалений мінометний обстріл сепаратистів”, - зазначає сайт “Franyk.com”.

Павло Ільчук

“В зоні АТО під Луганськом загинув Андрій Василишин, майстер спорту по самбо та боєць спецпідрозділу “Тигр”, з села Дорошівці Заставнівського району Чернівецької області, який пішов служити добровольцем. До останнього моменту родичі не знали що Андрій пішов добровольцем на війну. Щоб близькі не турбувалися він в телефонних розмовах запевняв що знаходиться на роботі, тому не може приїхати додому, та часто телефонувати. Герой планував повернутися і тоді вже все розповісти. Однак не судилося. Андрій Василишин не дожив до свого 30-річчя усього декілька днів. Він віддав своє життя, захищаючи Україну, її територіальну цілісність”, - йдеться на сайті Чернівецької обласної державної адміністрації.

Андрій Василишин

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую