ye-logo.v1.2

На Деражнянщині двоє молодиків пограбували 89-річну бабусю

Кримінал 1839
Фото: novyny.lviv.ua

Гроші спустили на розваги та спиртне.

Поки один зі зловмисників відволікав стареньку, інший, закутавшись у ковдру, проник до неї в будинок і виніс звідти близько 2 тисяч гривень.
Один із нападників, 18-річний парубок, був сусідом бабусі і приблизно орієнтувався у неї на подвір’ї та в будинку. Того дня хлопець разом зі старшим 28-річним товаришем пиячив у себе вдома, потім обидва полягали спати, а коли прокинулись, захотіли похмелитися. Та грошей уже не було.
Тоді юнак запропонував навідатись до сусідки. «Напарники» розіграли цілий спектакль. Старший почав кидати на дах хліва яблука, щоб відволікти господиню, а тим часом горе-сусід, закутавшись із ніг до голови у ковдру, щоб пенсіонерка, бува, його не впізнала, непомітно пробрався до неї у хату та, трохи понишпоривши кімнатами, знайшов серед речей трохи більше двох тисяч гривень.
Коли ж грабіжник виходив з будинку, то зіткнувся з власницею. На кілька секунд розгубився, а потім чимдуж накивав п’ятами. По дорозі кілька купюр згубив, але в кишені все одно залишилось 1900 гривен.
«Того ж вечора грабіжники поїхали до Хмельницького, винайняли номер в дорогому готелі та цілу ніч гуляли по клубах та ресторанах. Від двох тисяч мало що залишилось, тож вранці довелось повертатися в рідне село, де на них вже чекали правоохоронці, адже бабуся з самого ранку зателефонувала до Деражнянського райвідділу міліції та повідомила про те, що сталося», - розповідає речник обласного управління міліції Катерина Шуприган.
Грабіжники свою вину визнали. По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 186 – грабіж. Санкції передбачають позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую