ye-logo.v1.2

«Подільська музична сотня» виступила перед пораненими зі Сходу

Культура 3342

Артисти влаштували імпровізований концерт просто неба на території Хмельницького військового госпіталю

Подільські артисти не стоять осторонь останніх подій в державі – то організовують благодійний концерт для збору коштів на потреби хмельницьких бійців, які несуть службу на Сході України, то піднімають бойовий дух хлопців з Старокостянтинівської бригади тактичної авіації ім. Петра Франка. Сьогодні ж «Подільська музична сотня» виступила у Хмельницькому військовому госпіталі з концертом для наших хлопців, які лікуються після поранень у зоні АТО.

«Організувалися всі (і все) буквально за три доби, а вдалося щонайкраще – без пафосу, без штучності і надуманих реверансів, – ділиться враженнями від сьогоднішнього заходу на своїй сторінці у «Фейсбук» організатор та ведуча концерту Оксана Радушинська. – Емоцій багато. Дякую Богу за можливість робити отакі вчинки для інших, і за людей, з котрими їх можна робити».

Відомий хмельницький співак Віктор Шайда співав воякам під гітару повстанських пісень.

Співачка з Дунаєвець, незмінна учасниця благодійних концертів Богдана Ясінська чарувала своїм голосом та красою української пісні.

 Капітан Олександр Петрук не лише розважав хлопців і дівчат з медперсоналу, які спостерігали за незвичним для їхнього закладу дійством анекдотами, а й зачіпав найглибші струни душі своїм виконання пісні «Брат за брата» та співав імпровізованим дуетом із Віктором Шайдою.

Чарівна солістка хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру Марина Українець не змогла залишитись осторонь цього заходу. Адже її чоловік зараз перебуває у зоні АТО. Уявіть, з яким серцем вона співала для бойових побратимів коханого!

«Це не шпаргалка у мене в руці. Це – лист від мешканки Старокостянтинова Оксани Миропольської, котра, довідавшись про нашу акцію, накупляла повний ящик печива, соків, ще якихось смаколиків і передала те все, разом із книгами, для хлопців у госпіталь. Ото саме її звернення – Мами до синів – я зачитую», – прокоментувала це фото Оксана Радушинська.


«На пропозицію медичного керівництва госпіталю, робитимемо схожі концерти щомісяця, аж доки наші не переб'ють гадів, - зазначає Оксана Радушинська. – Нехай би швидше! І не тому, що співати не хочеться. Хочеться. Веселих! Та щоб не в госпіталях, не для поранених...»
Фото зі сторінки у «Фейсбук» Оксани РАДУШИНСЬКОЇ.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую