ye-logo.v1.2

На Сході загинули ще п'ятеро прикордонників (ОНОВЛЕНО)

Суспільство 3469
kollektsiya.ru
Фото: kollektsiya.ru

Про це стало відомо на позачерговій сесії Хмельницької міської ради.

“Сьогодні вночі п'ять прикордонників з Національної академії Державної прикордонної служби України загинули на сході України”,- розповів депутат міської ради Валерій Лесков, посилаючись на власні джерела у виші.
 

Як повідомили у прикордонній академії,  дійсно загинули п'ятеро прикордонників. Їх обстріляли з ракетних установок "Град". Наразі інформацію уточнюють, але запевняють, що вони не з хмельницької Національної академії Державної прикордонної служби України.

Державна прикордонна служба України повідомляє, що станом на 31 липня у результаті бойових зіткнень на сході України загинуло 32 прикордонника.

ОНОВЛЕНО о 19.15

За словами голови Хмельницької обласної ради Івана Гончара, прикордонники, які в ніч з 31 липня на 1 серпня загинули на Луганщині, це випускники Хмельницької національної академії державної прикордонної служби України.

"Їх обстріляли з установок "Град" з двох боків: Росії та сепаратистів. Наразі тіла загиблих евакуйовані із зони бойових дій, ведеться процедура опізнання. Вік військовослужбовців 21-22 роки", - повідомив Іван Гончар. 

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую