ye-logo.v1.2

Поранені хмельницькі спецпризначенці відсвяткували День ВДВ

Суспільство 3382
Фото: mil.gov.ua

Наразі у військовому шпиталі від поранень, отриманих в зоні проведення антитерористичної операції, лікуються понад двадцять військових.

 У День Високомобільних десантних військ Збройних Сил України своїх бойових побратимів-розвідників, які після отриманих в зоні АТО поранень проходять лікування та реабілітацію у Хмельницькому військовому шпиталі, відвідали друзі з рідного 8 окремого полку спеціального призначення.

«Ми від імені усього особового складу, родин військовослужбовців нашої військової частини, привезли своїм хлопцям вітамінні набори для швидшого одужання — свіжі персики, виноград, шоколад, горіхи, соки тощо. Кожен отримав окремий комплект корисних подарунків, обов’язковий поцілунок від жіночої частини нашої делегації, щирі та теплі слова вдячності, підтримки і побажання скорішого одужання», — розповіла голова ради членів сімей військовослужбовців полку старший солдат Лариса Мох.

Наразі у шпиталі лікуються понад двадцять військовослужбовців з зони АТО, близько десяти з них – спецпризначенці.

«Весь медичний персонал ставиться до хлопців з особливою шаною та увагою. Адже ці герої у свої молоді роки ще не бачили життя, а вже добряче понюхали пороху війни, — каже начальник шпиталю полковник медичної служби Олександр Завродський. — Звичайно, їх відвідують батьки, рідні, близькі. Та зовсім інша річ, коли навідуються бойові друзі, які розуміють їх з півслова чи ледь помітного погляду. Цих хлопців не треба жаліти, вони цього не люблять», — переконаний керівник військового медичного закладу, повідомляє сайт Міністерства оборони України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую