ye-logo.v1.2

З економічною злочинністю на Чернігівщині боротиметься полковник з Хмельниччини

Суспільство 4197
Фото: mvs.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба головного управління міліції у Чернігівській області.

“Начальником управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській області призначений полковник міліції Сич Микола Олександрович”, - повідомляють правоохоронці.
Микола Сич народився 11 липня 1976 року в селі Чорний Острів Хмельницького району. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2000 році на посаді оперуповноваженого державної служби боротьби з економічною злочинністю Одеського міського управління УМВС України в Одеській області. Паралельно із правоохоронною роботою закінчив Одеський національний університет імені І.І.Мечникова за спеціальністю правознавство.
В 2006 році Микола Сич очолив відділення боротьби зі злочинністю в процесі приватизації на фондовому ринку відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю Одеського міського управління. З 2008 по 2010 роки обіймав посаду начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю головного управління МВС України в Одеській області. А з 2013 по 2014 роки очолював управління державної служби боротьби з економічною злочинністю головного управління МВС України в Запорізькій області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую