ye-logo.v1.2

Засоби гігієни для військових

Суспільство 4889
організаторів акції
Фото: організаторів акції

збирають волонтери біля Хмельницького центрального овочевого ринку.

Вже майже два тижні у Хмельницькому триває акція «Все для армії, все для перемоги», мета якої – збір засобів гігієни для наших військових. І хоча розпочалась вона порівняно недавно, організатори: благодійний фонд «Озеро надії» сумісно із ГО «Громадянська оборона Хмельниччини» вже встигли зробити три «передачі». Частину зібраної побутової хімії вони передали до військової частини А-4252, що у Дубовому, решту: двома партіями – відправили на Схід. Нині ж триває збір чергової «передачі» для наших військових. Волонтери, які стоять біля центрального овочевого ринку, перед входом до магазину побутової хімії, що на вулиці Вайсера 17/1, пропонують перехожим придбати засоби гігієни, які потребують наші бійці. Серед необхідних товарів: мило, одноразові станки для гоління, вологі серветки, зубні пасти і щітки, засоби від комарів, туалетний папір.


За словами організатора благодійної акції «Все для армії, все для перемоги» Максима Мужичука (на фото ліворуч), хмельничани по-різному реагують на їхню ініціативу. «Із 100 людей відгукуються приблизно 40, – каже Максим Мужичук. – Хтось не реагує чи каже, що йому – все одно. А хтось, навпаки, перейметься нашою акцією. І це не залежить від фінансових можливостей людини. Хтось – станочок за п’ять гривень купить, хтось – різних засобів на 100 гривень. А одна молода пара накупила побутової хімії на 800 гривень. А один хлопець, до якого звернулись наші волонтери з пропозицією придбати щось із засобів гігієни для наших військових, відповів, що через три дні й сам вирушає на Схід…»

Організатори зізнаються, що волонтерів для цієї акції шукали поміж друзів, знайомих, студентів та у соціальних мережах, адже охочих попрацювати на волонтерських засадах виявилось не так вже й багато. Серед тих, хто відгукнулись, переважала молодь. Хоча ця акція не залишила байдужою маму з дев’ятирічною донькою, які вирішили зробити свій внесок до благодійної справи й спробувати себе у ролі волонтерів.
Намагаючись зробити благодійну акцію максимально прозорою, організатори щодня підбивають підсумки у соціальних мережах, доповнюючи викладену інформацію фотозвітом.
Долучитись до благодійної справи зі збору засобів гігієни для наших військових можна щодня, крім понеділка, з 10 до 16.30 за адресою: вулиця Вайсера 17/1 (перед входом до магазину побутової хімії біля Хмельницького центрального овочевого ринку). Однак незабаром організатори планують змінити місце місце «дислокації» волонтерів та збирати «не лише побутову хімію, а й ще щось не менш необхідне».
За детальнішою інформацією про акцію «Все для армії, все для перемоги» звертайтесь до організатора Максима Мужичука: 097-875-52-85. Або заходьте до офіційної групи благодійного заходу у соціальній мережі «ВКонтакті».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую