ye-logo.v1.2

Прикордонники просять «бронь» для автомобілів

Допомога 3781
Фото: Сергія Міняйлука

Ціна питання – 156 тисяч гривень.

Прикордонники зі Сходу звернулись до хмельницького підприємця Сергія Міняйлука по допомогу: просять укомплектувати куленепробивними пластинами 80 їхніх автомобілів. Річ у тім, що Сергій Міняйлук вже не вперше допомагає військовим. І не лише із ремонтом техніки, ініціюванням збору коштів на бронежилети та інше спорядження для наших солдатів. Він вже передав на Схід 40 металевих пластин для захисту водіїв, виготовлених одним із його підприємств. За словами пана Сергія, тестували їх на полігоні Національної гвардії. «Вони витримують патрони різного калібру, – каже чоловік. – Для бронежилетів такі пластини – заважкі. А для захисту машин від куль – якраз. Наші військові зараз змушені обвішувати автомобілі бронежилетами, щоб якось убезпечити своє пересування по дорогах. Тому ми вирішили виготовити металеві пластини для захисту водіїв: для того, щоб укомплектувати одну машину, потрібно три пластини».

Оцінивши якість хмельницької броні для автомобілів, прикордонники зі Сходу надіслали Сергію Міняйлуку листа з проханням «забезпечити прикордонний загін в якості шефської допомоги металевими пластинами для укомплектування близько 80 автомобілів». «Враховуючи те, що для обладнання одного автомобіля потрібно три пластини, прикордонникам необхідно 240 пластин, – коментує Сергій Міняйлук. – Вартість однієї, враховуючи зростання курсу валют, 650 гривень. Тобто, для укомплектації 80 машин прикордонників потрібно 156 тисяч гривень. 40 пластин я ще якось «потягнув», а 240 навряд чи «витягну». Хоча якусь частину можу «взяти на себе».

Усі, хто може взяти фінансову участь в укомплектації куленепробивними пластинами 80-ти машин прикордонників, звертайтесь до Сергія Міняйлука: 067-314-87-78.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую