ye-logo.v1.2

З початку березня зі сховищ Хмельницької філії об’єднаного центру у війська видано понад 200 умовних вагонів речового майна

Офіціоз 3192
Фото: Регіональний медіа-центр Міноборони України.

У зв’язку з проведенням на сході країни антитерористичної операції у сховищах філії об’єднаного центру забезпечення, яка базується у Хмельницькому, окрім звичних камуфляжів з берцями віднині зберігають і видають ще й каремати і спальні мішки.

 А бронежилети йдуть від виробника одразу в зону АТО, аби скоротити час їх поставки, заощадити матеріальні та фінансові ресурси. Завідувачам сховищ повертається лише звітна документація про те, хто з матеріально-відповідальних осіб військових частин і скільки їх отримали.
Командир військової частини підполковник Юрій Соловйов підкреслив, що окрім речового майна, філія забезпечує миючими засобами та технікою речової служби військові частини усіх десяти областей України на захід від Житомирщини та Вінниччини. З початку березня на зберігання до сховищ його господарства надійшло 90 умовних вагонів речового майна, а у війська видано більше 200 умовних вагонів.
Варто додати, що крім завантаження автомобілів, які прибувають за майном, водії філії самостійно доставляють вантажі в різні регіони України, включаючи центр, південь, північний і південний схід країни та район проведення антитерористичної операції. Так, за останні п’ять з половиною місяців було здійснено майже півсотні далеких машинорейсів із середньою протяжністю кожного від 700 до 1300 кілометрів в один бік.
Нещодавно до сховищ філії надійшло більше двох з половиною тисяч камуфляжів нового українського зразка. За вказівкою командування Генерального Штабу у військах розпочато процес вилучення з недоторканого запасу старого зразка польових костюмів і заплановано заміну його новими камуфляжами.



Регіональний медіа-центр Міноборони України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую