ye-logo.v1.2

У Нетішині шахраї “розводять” на гроші та ще й кредит вішають ярмом

Кримінал 2465
Фото: insurance.lviv.ua

Міліціонери відкрили кримінальні провадження та розшукують “комбінаторів”.

Декілька жителів Нетішина постраждали від шахраїв, які, пропонуючи меблі, оформляють кредит і здирають гроші.
“Посеред міста, у найлюдяніших місцях або ж у під’їздах житлових будинків привітні пристойно вдягнуті люди представляються працівниками фірми з виготовлення ексклюзивних меблів під замовлення та розповсюджують яскраві флаєри, - розповідає речник обласного управління міліції Інна Юзюк. - Вони гарантують якісно, зручно та недорого виготовити ексклюзивні речі із доставкою додому.”
Вражені неймовірно гарним асортиментом запропонованого товару у каталозі, жертви замовляють виріб. Тоді ж і з’ясовується, що меблі дороговартісні - близько 10-15 тисяч гривень. Продавці радять оформити миттєвий кредит за умови сплати авансового платежу у розмірі 2-3 тисяч гривень.
“Тоді з’являється «кредитний інспектор», який здійснює послуги кредитування прямо на місці. «Інспектор» сумлінно оформляє кредит та видає на руки «покупцю» якийсь заплутаний кредитний договір. В подальшому група шахраїв зникає, а таке очікуване замовлення так і не надходить. Та що найголовніше: кредитні договори залишаються дійсними, тож ошукані люди мало того, що не отримують замовлені речі, та ще й змушені сплачувати оформлений кредит”, - пояснює Інна Юзюк.
Протягом літа на гачок шахраям уже потрапили кілька подолян. Наразі розпочато ряд кримінальних проваджень за статтею 190 (шахрайство) Кримінального Кодексу України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую