ye-logo.v1.2

Революція в «Батьківщині». Партія позбулася Гладуняка та «збила» двох фронтовиків

Політика 4961
Фото: автора

21 серпня на Хмельницькій обласній партійній конференції ВО «Батьківщина» делегати виключили з бюро голову фракції в обласній раді Івана Гладуняка і депутатів Олександра Ксенжука та Ігоря Хитрука.

Причини у кожного різні. За словами головного бютівця області Валерія Лескова, рішення про виключення Івана Васильовича з бюро та з партії в цілому підписано у столиці ще 7 серпня, «за результатами роботи люстраційного комітету партійної організації, який проаналізував його роботу, як голови фракції, та як керівника виборчого штабу».
Щодо Олександра Ксенжука, в партії пояснили, що той «постійно проживає у Києві і не бере участі в роботі партійного бюро». Ігоря Хитрука, за словами пана Лескова, виключили «за особистим бажанням із солідарності з Ксенжуком».
Чи стосується це майбутніх виборів, зокрема роз’єднання екс-фронтовика Арсенія Яценюка з послідовниками Юлії Тимошенко, Валерій Лесков заявив, що «все це тільки на словах».
«Давайте почекаємо, коли буде офіційна інформація, тоді можна буде давати коментар. Все це припущення і лише на словах», – повідомив голова парторганізації.
На місце «збитих бійців» бютівці ввели у бюро Василя Скальського, керівника Хмельницького управління обласної статистики, Валентина Савченка, який минулого скликання був головою фракції та Михайла Явчука, голову Білогірської районної парторганізації.
 

Коментарі:

Ірина 24.08.2014 19:09

почалися вибори, зараз почнуть шевелитися всі старі політичні гади 

Taras 23.08.2014 09:54

І правильно зробили, нехай фронтовики нарешті знову працюють самостійно, в них, завдяки Яценюку хороший рейтинг, бо та Батьківщина їх втягне у таке болото, що не виберуться. Лесков має йти на дно сам, зі своїми продажними пяничками і маразматиками. 

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую