ye-logo.v1.2

У Хмельницькому «заклеймили» російські товари (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство 4021

Для цього обрали супермаркети «Сільпо» в торгово-розважальному центрі «Оазис» та «Таврію В».

Хмельницька молодь завітала до найбільших супермаркетів міста, аби промаркувати товари російських товаровиробників та ті, постачальниками яких є контрагенти з Російської Федерації.

«Ми прохали владу переглянути політику щодо російських товарів, проте так нічого не змінилося. Ми втратили Крим, маємо війну на Сході, тому вирішили провести акцію «Бойкот російських товарів», - розповідає представник громадської ініціативи «Третя українська республіка» Альона Береза. – Ми хочемо, щоб покупці бачили, що та чи інша продукція є товаром окупанта. Для цього ми розміщуємо відповідні ярлики. Якщо адміністрація супермаркетів не робить цього, зробимо ми.»

Місцем проведення акції активісти обрали супермаркети «Сільпо» у ТРЦ «Оазис» та «Таврію В». Молодь відшукувала товари російського походження та розміщувала наліпки у вигляді російського триколору із написом «Бойкот товару окупанта «STOP».

«У зоні проведення антитерористичної операції вбивають наших рідних, а тим часом люди купують російські товари, тим самим спонсоруючи армію ворога. Ми повинні свідомо підходити до цього і відмовлятися від товарів з Росії. До того ж український товаровиробник нічим не гірший, а зачасту і кращий», - запевняє активіст Ігор.

Адміністрації супермаркетів з розумінням поставилася до акції бойкоту російських товарів. У «Сільпо» запевнили, що невдовзі мають отримати ярлики для відмітки товарів окупанта, а у «Таврії В» самі працівники взялися допомагати хмельницькій молоді.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую